Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Döküm işçisinden acı haber geldi

Vefat 27.04.2021 - 00:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1821+ kez okundu.
 

Döküm işçisinden acı haber geldi

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan Anadolu Döküm Fabrikası adlı iş yerinde bir hafta önce yaşanan patlamada ağır yaralanan Mesut Tunç (40) tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan Anadolu Döküm Fabrikası adlı iş yerinde bir hafta önce yaşanan patlamada ağır yaralanan Mesut Tunç (40)  tüm çabalara rağmen kurtarılamadı 15 Nisan 2021 tarihinde meydana gelen olayda Mesut Tunç ile birlikte 8 işçi yaralanmış, durumları ağır olan iki kişi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yanık ünitesi yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 11 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Mesut Tunç’tan akşam saatlerinde acı haber geldi ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Patlamada ağır yaralanan ve hayatını kaybeden Mesut Tunç’un yaklaşık 15 yıldır aynı iş yerinde çalıştığı, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’un da yakın akrabası olan Mesut Tunç, yarın Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.  
Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan Anadolu Döküm Fabrikası adlı iş yerinde bir hafta önce yaşanan patlamada ağır yaralanan Mesut Tunç (40) tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan Anadolu Döküm Fabrikası adlı iş yerinde bir hafta önce yaşanan patlamada ağır yaralanan Mesut Tunç (40)  tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

15 Nisan 2021 tarihinde meydana gelen olayda Mesut Tunç ile birlikte 8 işçi yaralanmış, durumları ağır olan iki kişi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yanık ünitesi yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

11 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Mesut Tunç’tan akşam saatlerinde acı haber geldi ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Patlamada ağır yaralanan ve hayatını kaybeden Mesut Tunç’un yaklaşık 15 yıldır aynı iş yerinde çalıştığı, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’un da yakın akrabası olan Mesut Tunç, yarın Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.