Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Derinceli 105 yeni üye CHP’ye katıldı

SİYASET 06.01.2022 - 13:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2558+ kez okundu.
 

Derinceli 105 yeni üye CHP’ye katıldı

CHP Kocaeli ailesine Derince’den katılan 105 yeni genç üye ile partinin iktidar yürüyüşündeki safları daha da büyüdü

CHP Kocaeli ailesine Derince’den katılan 105 yeni genç üye ile partinin iktidar yürüyüşündeki safları daha da büyüdü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir ve yönetimin çalışmaları ile CHP Kocaeli ailesine 105 yeni genç üye daha katıldı. CHP Derince İlçe Örgütü binasında düzenlenen rozet takdim törenine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bilal Özşahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Caner Arduç, Ozan Işık, Dilara Dalbudak, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve genç üyeler katıldı. İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ BÜYÜYOR Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Derince İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir, partiye katılan yeni genç üyeler ile ile Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak çok daha iyi işlere hep birlikte imza atacaklarını ifade etti. CHP Kocaeli İl Kolları Başkanı Zeki Karakaldılar ise partinin iktidara yürüdüğünü ifade ederek, yeni genç üyelerle birlikte hareket etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç da yeni genç üyelerin varlığı ile dev çınar olarak adlandırdığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde omuz omuza mücadele ederek iktidara yürüyeceklerini söyledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ozan Işık ise tüm yeni üyeleri selamlayarak 100 yıllık ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nde hep birlikte iktidar yürüyüşünü devam ettireceklerini ifade etti. GENÇLERİN HAYALLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ozan Işık ise tüm yeni üyeleri selamlayarak 100 yıllık ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nde hep birlikte iktidar yürüyüşünü devam ettireceklerini ifade etti. Derince’ye taze kan gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, yeni genç üyelerle Derince’de çok daha başarılı işlere imza atacaklarını belirtti. Son olarak gençlere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise, “Çocukluktan bu yana görev aldığım partimizde hep il başkanı olma hayalim vardı. Bugün bu hayali taşıyan yeni arkadaşlarımızla bir aradayız. Sizleri görünce yüksek olan umudumuz daha da perçinlendi. Ülkemiz şu anda sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Ancak asla umutsuzluğa kapılmayın. Hep birlikte bu gidişatı bizler değiştireceğiz, gençlerimizin hayallerini hayata geçireceğiz. Ailemize hoş geldiniz” dedi.    
CHP Kocaeli ailesine Derince’den katılan 105 yeni genç üye ile partinin iktidar yürüyüşündeki safları daha da büyüdü

CHP Kocaeli ailesine Derince’den katılan 105 yeni genç üye ile partinin iktidar yürüyüşündeki safları daha da büyüdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir ve yönetimin çalışmaları ile CHP Kocaeli ailesine 105 yeni genç üye daha katıldı. CHP Derince İlçe Örgütü binasında düzenlenen rozet takdim törenine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bilal Özşahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Caner Arduç, Ozan Işık, Dilara Dalbudak, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve genç üyeler katıldı.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ BÜYÜYOR

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Derince İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir, partiye katılan yeni genç üyeler ile ile Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak çok daha iyi işlere hep birlikte imza atacaklarını ifade etti. CHP Kocaeli İl Kolları Başkanı Zeki Karakaldılar ise partinin iktidara yürüdüğünü ifade ederek, yeni genç üyelerle birlikte hareket etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç da yeni genç üyelerin varlığı ile dev çınar olarak adlandırdığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde omuz omuza mücadele ederek iktidara yürüyeceklerini söyledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ozan Işık ise tüm yeni üyeleri selamlayarak 100 yıllık ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nde hep birlikte iktidar yürüyüşünü devam ettireceklerini ifade etti.

GENÇLERİN HAYALLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ozan Işık ise tüm yeni üyeleri selamlayarak 100 yıllık ulu çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nde hep birlikte iktidar yürüyüşünü devam ettireceklerini ifade etti. Derince’ye taze kan gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, yeni genç üyelerle Derince’de çok daha başarılı işlere imza atacaklarını belirtti. Son olarak gençlere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise, “Çocukluktan bu yana görev aldığım partimizde hep il başkanı olma hayalim vardı. Bugün bu hayali taşıyan yeni arkadaşlarımızla bir aradayız. Sizleri görünce yüksek olan umudumuz daha da perçinlendi. Ülkemiz şu anda sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Ancak asla umutsuzluğa kapılmayın. Hep birlikte bu gidişatı bizler değiştireceğiz, gençlerimizin hayallerini hayata geçireceğiz. Ailemize hoş geldiniz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.