Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

D-100 üzerindeki üst geçide asansör yapılacak

GÜNDEM 05.02.2020 - 22:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1545+ kez okundu.
 

D-100 üzerindeki üst geçide asansör yapılacak

Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi D-100 karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidine, asansör imalatı gerçekleştirilecek.

Ulaşımda birçok önemli projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, araçların yanı sıra yayaların da trafik içerisinde rahat edebilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi mevkii D-100 Karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidine iki adet asansör imalatı gerçekleştirilecek. Asansör imalatının yapılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yapıldı. ENGELLİ VE YAŞLILAR DAHA RAHAT GEÇİŞ YAPABİLECEK Trafik içerisinde yayaların da rahat bir şekilde ilerlemesini önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan iki asansör üst geçidin kuzey ve güney ayaklarında olacak. Özellikle engelli ve yaşlıların karşıdan karşıya geçişlerini rahatlatacak olan asansörlerde güvenlik kamera sistemi de bulunacak. Asansör imalatının yapılacağı üst geçit 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilmişti. 4 FİRMA İHALEYE KATILDI Asansör imalatı için gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklif 366 bin 901 TL ile Atlas BK İnşaat tarafından verilirken en düşük teklif 257 bin 900 TL ile Ali Sait Aktekin – Aktekin İnşaat tarafından sunuldu.   FİRMA TEKLİF Ali Sait Aktekin – Aktekin İnş. 257 bin 900 TL Arı Asansör Elektirik Metal İnş. 258 bin 528 TL Öz Asansör İnş. 319 bin TL Atlas BK İnş. 366 bin 901 TL     
Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi D-100 karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidine, asansör imalatı gerçekleştirilecek.

Ulaşımda birçok önemli projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, araçların yanı sıra yayaların da trafik içerisinde rahat edebilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi mevkii D-100 Karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidine iki adet asansör imalatı gerçekleştirilecek. Asansör imalatının yapılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yapıldı.

ENGELLİ VE YAŞLILAR DAHA RAHAT GEÇİŞ YAPABİLECEK

Trafik içerisinde yayaların da rahat bir şekilde ilerlemesini önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan iki asansör üst geçidin kuzey ve güney ayaklarında olacak. Özellikle engelli ve yaşlıların karşıdan karşıya geçişlerini rahatlatacak olan asansörlerde güvenlik kamera sistemi de bulunacak. Asansör imalatının yapılacağı üst geçit 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilmişti.

4 FİRMA İHALEYE KATILDI

Asansör imalatı için gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklif 366 bin 901 TL ile Atlas BK İnşaat tarafından verilirken en düşük teklif 257 bin 900 TL ile Ali Sait Aktekin – Aktekin İnşaat tarafından sunuldu.

 

FİRMA

TEKLİF

Ali Sait Aktekin – Aktekin İnş.

257 bin 900 TL

Arı Asansör Elektirik Metal İnş.

258 bin 528 TL

Öz Asansör İnş.

319 bin TL

Atlas BK İnş.

366 bin 901 TL

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.