Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çınar Halk Market 27 Eylül’de açılıyor

GÜNDEM 22.09.2021 - 18:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1733+ kez okundu.
 

Çınar Halk Market 27 Eylül’de açılıyor

İzmit Belediyesi, uygun fiyatlı yüzlerce doğal ürünü aracısız olarak vatandaşlarla buluşturduğu Çınar Halk Market’i 27 Eylül Pazartesi günü resmen hizmete açacak

İzmit Belediyesi, uygun fiyatlı yüzlerce doğal ürünü aracısız olarak vatandaşlarla buluşturduğu Çınar Halk Market’i 27 Eylül Pazartesi günü resmen hizmete açacak   Komşularının eğitimini, sağlığını, sporunu ve geleceğini düşünerek yatırımlar yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hazırladığı projeleri üst üste açarak hizmete sokmayı sürdürüyor. Son dönemde Alzheimer Yaşam Evi, İzmit Kütüphanesi, Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Kadın Girişimciler Merkezi gibi önemli ve fark yaratan projeleri hayata geçiren Hürriyet önümüzdeki haftaya da Çınar Halk Market’i halka açarak başlayacak.   PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR Üretim ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ve proje üreten başkan Hürriyet’in kooperatifçilik anlayışıyla İzmit’te yeni bir dönem başlatacağı, aracısız ürünleri doğrudan vatandaşla buluşturduğu Çınar Halk Market açılışı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz haftalarda ürün satışlarının başladığı İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, 27 Eylül Pazartesi günü resmen hizmete girecek.    ARACI YOK, ÜRÜNLER DOĞAL Üretimi ve üreticiyi güçlendirecek Çınar Halk Market’te doğal ürünler aracısız olarak vatandaşlarla buluşuyor. Geçtiğimiz hafta satışların başladığı Çınar Halk Market’te yüzlerce doğal ürün yer alıyor. 97 metrekare market, 67 metrekare asma kat ve ofis ve 76 metrekare bodrum katıyla birlikte toplam 240 metrekare alana sahip Çınar Halk Market, organik ürünleri ekonomik olarak halka ulaştırıyor.    ÜRÜNLER EKONOMİK FİYATA Nohut, barbunya, bulgur, pirinç gibi kuru bakliyat çeşitleri, soğuk hava depolarında muhafaza edilen taze et ürünleri, reçel çeşitleri, tereyağı, Güdül leblebisi, elma kurusu, cevizli pestil, soğan otu, nane, tane sumak, elma sirkesi, üzüm sirkesi, kantaron yağı, sızma zeytinyağı, erişte, tarhana çeşitleri, katkısız salça, peynir ve zeytin çeşitleri gibi çok sayıda besleyici ve doğal ürün Çınar Halk Market raflarında yerini aldı.
İzmit Belediyesi, uygun fiyatlı yüzlerce doğal ürünü aracısız olarak vatandaşlarla buluşturduğu Çınar Halk Market’i 27 Eylül Pazartesi günü resmen hizmete açacak
İzmit Belediyesi, uygun fiyatlı yüzlerce doğal ürünü aracısız olarak vatandaşlarla buluşturduğu Çınar Halk Market’i 27 Eylül Pazartesi günü resmen hizmete açacak
 
Komşularının eğitimini, sağlığını, sporunu ve geleceğini düşünerek yatırımlar yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hazırladığı projeleri üst üste açarak hizmete sokmayı sürdürüyor. Son dönemde Alzheimer Yaşam Evi, İzmit Kütüphanesi, Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Kadın Girişimciler Merkezi gibi önemli ve fark yaratan projeleri hayata geçiren Hürriyet önümüzdeki haftaya da Çınar Halk Market’i halka açarak başlayacak.
 
PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR
Üretim ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ve proje üreten başkan Hürriyet’in kooperatifçilik anlayışıyla İzmit’te yeni bir dönem başlatacağı, aracısız ürünleri doğrudan vatandaşla buluşturduğu Çınar Halk Market açılışı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz haftalarda ürün satışlarının başladığı İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, 27 Eylül Pazartesi günü resmen hizmete girecek. 
 
ARACI YOK, ÜRÜNLER DOĞAL
Üretimi ve üreticiyi güçlendirecek Çınar Halk Market’te doğal ürünler aracısız olarak vatandaşlarla buluşuyor. Geçtiğimiz hafta satışların başladığı Çınar Halk Market’te yüzlerce doğal ürün yer alıyor. 97 metrekare market, 67 metrekare asma kat ve ofis ve 76 metrekare bodrum katıyla birlikte toplam 240 metrekare alana sahip Çınar Halk Market, organik ürünleri ekonomik olarak halka ulaştırıyor. 
 
ÜRÜNLER EKONOMİK FİYATA
Nohut, barbunya, bulgur, pirinç gibi kuru bakliyat çeşitleri, soğuk hava depolarında muhafaza edilen taze et ürünleri, reçel çeşitleri, tereyağı, Güdül leblebisi, elma kurusu, cevizli pestil, soğan otu, nane, tane sumak, elma sirkesi, üzüm sirkesi, kantaron yağı, sızma zeytinyağı, erişte, tarhana çeşitleri, katkısız salça, peynir ve zeytin çeşitleri gibi çok sayıda besleyici ve doğal ürün Çınar Halk Market raflarında yerini aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.