Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’Lİ Tarhan Bölge Çalışmalarına Kartepe’den Başladı

SİYASET 02.08.2021 - 22:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2372+ kez okundu.
 

CHP’Lİ Tarhan Bölge Çalışmalarına Kartepe’den Başladı

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Genel Kurulunun çalışmalarına ara vermesinden sonra bölge çalışmalarına hız verdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Genel Kurulunun çalışmalarına ara vermesinden sonra bölge çalışmalarına hız verdi. Kocaeli’de ziyaretlere bayram döneminde başlayan Tarhan, Kartepe’den start verdiği programlarda sivil toplum kuruluşları temsilcileri, parti üyeleri, vatandaş, osb’ler ve esnafla biraraya geliyor. Tarhan, Kartepe İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada Türkiye’nin gündeminin yanı sıra yerel gündemi de değerlendirdi. Tarhan enflasyonun yüzde 18’e faizlerin ise yüzde 20’ye dayandığına dikkat çekerek, “Halk her geçen gün yoksullaşırken Saray ve yandaşları adeta Lale Devrini yaşamakta. Esnaf işyerini kapatırken, 5’li ihale çetesi devlet ihalesi alan şirketler listesinde dünyada bir numaraya yükseldi. Cumhurbaşkanının uçak sayısı 13 iken 5 gündür yanan ormanlarımızı söndürmeye 10 uçak bulamaz durumdayız. Cumhurbaşkanının saraylarına milyonlar harcanırken THK bünyesindeki uçaklarımızın bakımını yapacak 4 milyon bulunamamış.” diyerek son günlerde yaşanan orman yangınlarında yaşanan ihmalleri değerlendirdi. “Bu ülkede yaşananların tek sorumlusu ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP’dir” “THK’nın kayyum başkanı sorumluluktan “Ben kayyumum” diyerek sıyrılmaya çalışırken bu ülkenin Tarım Orman Bakanı yangın söndürülsün diye cansiperane bir şekilde çalışan belediye başkanlarına topu atıyor. Bu ülkede yetkililer sorumluluk almamak için neredeyse yanan ağaçlara ormanlara kusur bulacak kadar şuursuzlaştı, onlara göre herkes suçlu ama kendileri asla bir sorumluluk hissetmiyorlar.” diyen Tarhan ülkeyi 20 yıldır yönetenlerin sorumluluğuna dikkat çekti. “Yangınlar bitmeden inşaat hazırlıklarına başladılar.” Tahsin Tarhan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkeye verdiği zararı değerlendirerek, Cumhurbaşkanının sel, deprem ve yangın gibi felaketlerde vatandaşa çay dağıtmasının iktidarı elinde bulunduranların halkın gerçeklerinden ne kadar koptuklarının en büyük işareti olduğunun altını çizdi. Tarhan “Daha yangınlar söndürülmeden, yanan evlerin, ormanların yerine yapılacak konut projelerini kamuoyuyla paylaşan TOKİ bu kopuşun bir diğer göstergesidir.” diyerek yanan, yok olan ormanların yerine bina yapılmasının hazırlıklarının işaretlerinin de böylece alınmış olduğunu söyledi.    
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Genel Kurulunun çalışmalarına ara vermesinden sonra bölge çalışmalarına hız verdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Genel Kurulunun çalışmalarına ara vermesinden sonra bölge çalışmalarına hız verdi. Kocaeli’de ziyaretlere bayram döneminde başlayan Tarhan, Kartepe’den start verdiği programlarda sivil toplum kuruluşları temsilcileri, parti üyeleri, vatandaş, osb’ler ve esnafla biraraya geliyor.

Tarhan, Kartepe İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada Türkiye’nin gündeminin yanı sıra yerel gündemi de değerlendirdi. Tarhan enflasyonun yüzde 18’e faizlerin ise yüzde 20’ye dayandığına dikkat çekerek, “Halk her geçen gün yoksullaşırken Saray ve yandaşları adeta Lale Devrini yaşamakta. Esnaf işyerini kapatırken, 5’li ihale çetesi devlet ihalesi alan şirketler listesinde dünyada bir numaraya yükseldi. Cumhurbaşkanının uçak sayısı 13 iken 5 gündür yanan ormanlarımızı söndürmeye 10 uçak bulamaz durumdayız. Cumhurbaşkanının saraylarına milyonlar harcanırken THK bünyesindeki uçaklarımızın bakımını yapacak 4 milyon bulunamamış.” diyerek son günlerde yaşanan orman yangınlarında yaşanan ihmalleri değerlendirdi.

“Bu ülkede yaşananların tek sorumlusu ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP’dir”

“THK’nın kayyum başkanı sorumluluktan “Ben kayyumum” diyerek sıyrılmaya çalışırken bu ülkenin Tarım Orman Bakanı yangın söndürülsün diye cansiperane bir şekilde çalışan belediye başkanlarına topu atıyor. Bu ülkede yetkililer sorumluluk almamak için neredeyse yanan ağaçlara ormanlara kusur bulacak kadar şuursuzlaştı, onlara göre herkes suçlu ama kendileri asla bir sorumluluk hissetmiyorlar.” diyen Tarhan ülkeyi 20 yıldır yönetenlerin sorumluluğuna dikkat çekti.

“Yangınlar bitmeden inşaat hazırlıklarına başladılar.”

Tahsin Tarhan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkeye verdiği zararı değerlendirerek, Cumhurbaşkanının sel, deprem ve yangın gibi felaketlerde vatandaşa çay dağıtmasının iktidarı elinde bulunduranların halkın gerçeklerinden ne kadar koptuklarının en büyük işareti olduğunun altını çizdi. Tarhan “Daha yangınlar söndürülmeden, yanan evlerin, ormanların yerine yapılacak konut projelerini kamuoyuyla paylaşan TOKİ bu kopuşun bir diğer göstergesidir.” diyerek yanan, yok olan ormanların yerine bina yapılmasının hazırlıklarının işaretlerinin de böylece alınmış olduğunu söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.