Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Körfez'e Eğitim gücü

SİYASET 01.05.2021 - 23:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2735+ kez okundu.
 

CHP Körfez'e Eğitim gücü

CHP Körfez İlçe yönetimi pandemi döneminde de boş durmadı ve önemli isimleri partiye kazandırarak çalışmalarında taze güç elde etti

İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi ile meclis üyelerinin çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı. Saha çalışmalarının pandemiye rağmen artması sonrasında Körfez İlçe Halk Eğitim eski Müdür Yardımcısı, emekli eğitimci ve köşe yazarı Vezir Ekinci, Küçükçekmece eski Milli Eğitim Müdürü emekli eğitimci Kenan Hacıbektaşoğlu ve emekli eğitimci gurubu partiye gelerek üyeliklerini yaptırdılar ve Başkan Bülent Yıldız tarafından rozetleri takıldı. Sait Acar, Cemil Kaya gibi isimler de partiye üyelikleri yapılan isimler arasında yer aldı. Yeni üyelerin rozetlerini takan İlçe Başkanı Bülent Yıldız, gösterilen ilginin memnunluk verici olduğunu ve son dönemde hızlı bir üye kaydı yapıldığını, bunun da memnunluk verici olduğunu söyledi.
CHP Körfez İlçe yönetimi pandemi döneminde de boş durmadı ve önemli isimleri partiye kazandırarak çalışmalarında taze güç elde etti

İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi ile meclis üyelerinin çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı. Saha çalışmalarının pandemiye rağmen artması sonrasında Körfez İlçe Halk Eğitim eski Müdür Yardımcısı, emekli eğitimci ve köşe yazarı Vezir Ekinci, Küçükçekmece eski Milli Eğitim Müdürü emekli eğitimci Kenan Hacıbektaşoğlu ve emekli eğitimci gurubu partiye gelerek üyeliklerini yaptırdılar ve Başkan Bülent Yıldız tarafından rozetleri takıldı.

Sait Acar, Cemil Kaya gibi isimler de partiye üyelikleri yapılan isimler arasında yer aldı. Yeni üyelerin rozetlerini takan İlçe Başkanı Bülent Yıldız, gösterilen ilginin memnunluk verici olduğunu ve son dönemde hızlı bir üye kaydı yapıldığını, bunun da memnunluk verici olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.