Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

‘Cesur Kadın’ Canan Güllü Hürriyet’in projelerini gezdi

GÜNDEM 20.09.2021 - 22:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2551+ kez okundu.
 

‘Cesur Kadın’ Canan Güllü Hürriyet’in projelerini gezdi

Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü'ne layık görülen Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü'ne layık görülen Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi Kadın Girişimciler Merkezi’nin (İZGİM) açılışında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i yalnız bırakmayan Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, bugün de başkan Hürriyet’in sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm kesimlere hitap eden projelerini yerinde inceledi. ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü'ne layık görülen Canan Güllü; Yeşilova Çınar Çocuk Evi, Çınar Kadın Kooperatifi, Dost Eller Mağazası, Gıda Bankası, Gülümse Kafe ile Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni başkan Hürriyet ile birlikte gezdi. KADINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR ÇOK KIYMETLİ Çınar Çocuk Evi gezisinde açıklamalarda bulunan Canan Güllü, “İzmit Belediyesinin faaliyetlerini gördükten sonra ruhumuza bir umut ve gözlerimize bir renk geliyor. Dün açılışı yapılan İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde kadına yönelik çalışmaların yapılması çok kıymetli. Bugün de toplumu var eden çocuklar için yapılan eğitim evinin içerisindeyiz. Çocukların burada geleceğe yönelik düşünerek, sorgulayarak bilimsel eğitim alabileceği bir süreç olacak. ÇOCUKLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEK “Kadınlar yerel yönetimlerin karar mekanizmalarında olduğunda başarılı işler ortaya çıkıyor. Onlardan birini gezme, görme, doğasına tanıklık etme fırsatı yakaladık. Çocukların bahçesinde tarımı tanıyabileceği, çevreye duyarlı olacağı bununla beraber içeri girdiğinde bilimsellik üzerinden kendini geliştirebileceği bir yapıyı gördük. BENİ DE GURURLANDIRIYOR Kadın başkanlara her zaman güvendim. Vekilliği döneminden beri tanıdığım ve bildiğim Fatma Başkan ile son bir senedir yol arkadaşlığı yapıyoruz. Bu süreçte böyle verimli işleri görmek beni de en az İzmit Belediyesi kadar gururlandırıyor. Teşekkürler İzmit Belediyesi, Teşekkürler Sayın Fatma başkan ve ekip arkadaşları” ifadelerini kullandı.  
Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü'ne layık görülen Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü'ne layık görülen Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Kadın Girişimciler Merkezi’nin (İZGİM) açılışında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i yalnız bırakmayan Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, bugün de başkan Hürriyet’in sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm kesimlere hitap eden projelerini yerinde inceledi. ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü'ne layık görülen Canan Güllü; Yeşilova Çınar Çocuk Evi, Çınar Kadın Kooperatifi, Dost Eller Mağazası, Gıda Bankası, Gülümse Kafe ile Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni başkan Hürriyet ile birlikte gezdi.

KADINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR ÇOK KIYMETLİ

Çınar Çocuk Evi gezisinde açıklamalarda bulunan Canan Güllü, “İzmit Belediyesinin faaliyetlerini gördükten sonra ruhumuza bir umut ve gözlerimize bir renk geliyor. Dün açılışı yapılan İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde kadına yönelik çalışmaların yapılması çok kıymetli. Bugün de toplumu var eden çocuklar için yapılan eğitim evinin içerisindeyiz. Çocukların burada geleceğe yönelik düşünerek, sorgulayarak bilimsel eğitim alabileceği bir süreç olacak.

ÇOCUKLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEK

“Kadınlar yerel yönetimlerin karar mekanizmalarında olduğunda başarılı işler ortaya çıkıyor. Onlardan birini gezme, görme, doğasına tanıklık etme fırsatı yakaladık. Çocukların bahçesinde tarımı tanıyabileceği, çevreye duyarlı olacağı bununla beraber içeri girdiğinde bilimsellik üzerinden kendini geliştirebileceği bir yapıyı gördük.

BENİ DE GURURLANDIRIYOR

Kadın başkanlara her zaman güvendim. Vekilliği döneminden beri tanıdığım ve bildiğim Fatma Başkan ile son bir senedir yol arkadaşlığı yapıyoruz. Bu süreçte böyle verimli işleri görmek beni de en az İzmit Belediyesi kadar gururlandırıyor. Teşekkürler İzmit Belediyesi, Teşekkürler Sayın Fatma başkan ve ekip arkadaşları” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.