Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çakır’dan Derince Ziyareti

SİYASET 13.06.2021 - 18:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2824+ kez okundu.
 

Çakır’dan Derince Ziyareti

AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır Cuma gününü Derince’de geçirdi. Parti teşkilatı ile birlikte ziyaret ve programlar gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır Cuma gününü Derince’de geçirdi. Parti teşkilatı ile birlikte ziyaret ve programlar gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır Derince turunda önce AK Parti ilçe başkanı Koray Merdan ve teşkilatı ziyaret etti. İlçe başkanı Koray Merdan , Kocaeli milletvekili Samir Çakır, Belediye başkanı Zeki Aygün, ilçe yöneticileri Ali Osman Duman, Güven Sedef, meclis üyemiz kurtuluş Aytekin ve mahalle başkanları İbrahim Yılmaz,Vural yüce ile istişare kurulu üyesi Celal Ayvaz’ı işyerinde ziyarete eden heyet esnaf ziyaretlerine Çenesuyu küçük sanayi esnaflarını ziyaret ederek devam etti. Esnaflar ile sohbet esen heyet sonrasında taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. TFF 1. Lige yükselen Kocaelispor kulübünü ziyaret eden ilçe başkanı Koray Merdan , milletvekili Sami Çakır ve teşkilat mensupları kulüp başkanı Engin Koyun ile birlikte şampiyonluk kupasını kaldırdı. Heyet günü, Derince’ye kazandırılan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik Merkezinin park alanında kadın kollarının düzenlediği piknik ile tamamladı.
AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır Cuma gününü Derince’de geçirdi. Parti teşkilatı ile birlikte ziyaret ve programlar gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır Cuma gününü Derince’de geçirdi. Parti teşkilatı ile birlikte ziyaret ve programlar gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır Derince turunda önce AK Parti ilçe başkanı Koray Merdan ve teşkilatı ziyaret etti. İlçe başkanı Koray Merdan , Kocaeli milletvekili Samir Çakır, Belediye başkanı Zeki Aygün, ilçe yöneticileri Ali Osman Duman, Güven Sedef, meclis üyemiz kurtuluş Aytekin ve mahalle başkanları İbrahim Yılmaz,Vural yüce ile istişare kurulu üyesi Celal Ayvaz’ı işyerinde ziyarete eden heyet esnaf ziyaretlerine Çenesuyu küçük sanayi esnaflarını ziyaret ederek devam etti. Esnaflar ile sohbet esen heyet sonrasında taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. TFF 1. Lige yükselen Kocaelispor kulübünü ziyaret eden ilçe başkanı Koray Merdan , milletvekili Sami Çakır ve teşkilat mensupları kulüp başkanı Engin Koyun ile birlikte şampiyonluk kupasını kaldırdı. Heyet günü, Derince’ye kazandırılan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik Merkezinin park alanında kadın kollarının düzenlediği piknik ile tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.