Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çakar: “Memleket Hareketi’ne geçeceklerin yolu açık olsun”

SİYASET 04.02.2021 - 10:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2227+ kez okundu.
 

Çakar: “Memleket Hareketi’ne geçeceklerin yolu açık olsun”

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP’den istifa edip Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılma düşüncesi olanlara yolları açık olsun temennisinde bulundu.

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP’den istifa edip Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılma düşüncesi olanlara yolları açık olsun temennisinde bulundu. CHP Yalova eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce başlattığı Memleket Hareketi çalışmasının ardından parti kurma kararı aldı. İnce, parti kurma hazırlığı yaparken CHP’den istifalar da art arda gelmeye başladı. Yalova Milletvekili Özcan Özel, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un CHP’den istifa etmesi sonrası İnce’nin yeni kuracağı partiye geçecekleri iddia edildi. KÜÇÜKKAYA, KOCAELİ’DEKİ DESTEKÇİSİ Kamuoyu CHP’den gelecek başka istifa seslerini bekliyor. CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya da ilimizde Muharrem İnce’nin bilinen en önemli destekçisi. İnce’nin Kocaeli’de düzenlediği Memleket Hareketi programını bizzat Küçükkaya organize etmişti. Küçükkaya’nın ismi şu sıralar İnce’nin kuracağı yeni partinin Kocaeli il başkanlığında geçiyor. Küçükkaya, şu an konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyor. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, konuyla ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Çakar, “Şu ana kara CHP’den istifa etmek gibi düşünceleri olup Memleket Hareketi’ne gidecek isimler benim kulağıma gelmedi. Giderlerse bir tepki vermeyiz yolları açık olsun. Eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’dan da istifa talebi gelmedi. Geleceğini de sanmıyorum. Küçükkkaya böyle bir şey yapmaz. Ayrıca CHP’den Memleket Hareketi’ne geçecekler de yüzde yüz Millet İttifakı’na destek verecektir. Gidip de Cumhur İttifakı’na destek olacaklarını sanmıyorum” açıklamasında bulundu.
CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP’den istifa edip Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılma düşüncesi olanlara yolları açık olsun temennisinde bulundu.

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP’den istifa edip Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılma düşüncesi olanlara yolları açık olsun temennisinde bulundu.

CHP Yalova eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce başlattığı Memleket Hareketi çalışmasının ardından parti kurma kararı aldı. İnce, parti kurma hazırlığı yaparken CHP’den istifalar da art arda gelmeye başladı. Yalova Milletvekili Özcan Özel, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un CHP’den istifa etmesi sonrası İnce’nin yeni kuracağı partiye geçecekleri iddia edildi.

KÜÇÜKKAYA, KOCAELİ’DEKİ DESTEKÇİSİ

Kamuoyu CHP’den gelecek başka istifa seslerini bekliyor. CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya da ilimizde Muharrem İnce’nin bilinen en önemli destekçisi. İnce’nin Kocaeli’de düzenlediği Memleket Hareketi programını bizzat Küçükkaya organize etmişti. Küçükkaya’nın ismi şu sıralar İnce’nin kuracağı yeni partinin Kocaeli il başkanlığında geçiyor. Küçükkaya, şu an konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyor.

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, konuyla ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Çakar, “Şu ana kara CHP’den istifa etmek gibi düşünceleri olup Memleket Hareketi’ne gidecek isimler benim kulağıma gelmedi. Giderlerse bir tepki vermeyiz yolları açık olsun. Eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’dan da istifa talebi gelmedi. Geleceğini de sanmıyorum. Küçükkkaya böyle bir şey yapmaz. Ayrıca CHP’den Memleket Hareketi’ne geçecekler de yüzde yüz Millet İttifakı’na destek verecektir. Gidip de Cumhur İttifakı’na destek olacaklarını sanmıyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.