Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükakın ile Hürriyet arasında sert tartışma!

SİYASET 16.12.2021 - 17:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1471+ kez okundu.
 

Büyükakın ile Hürriyet arasında sert tartışma!

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ile İzmit Belediye Başkanı Hürriyet arasında sert tartışma yaşandı. Büyükakın, “Söyleyeceğiniz yok, algı yaratmak, kavga çıkartmak istiyorsunuz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ile İzmit Belediye Başkanı Hürriyet arasında sert tartışma yaşandı. Büyükakın, “Söyleyeceğiniz yok, algı yaratmak, kavga çıkartmak istiyorsunuz” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. 155 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı mecliste gündem öncesi önergeler görüşüldü. “EL HAREKETİNİ BİZ Mİ YAPTIK?” İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Cumhuriyet Parkı ile ilgili “Orası 2 yıldır ihalede. Algı yönetimi konusunda çok iyi ders çalışmışsınız. Sizi kutluyorum. Burada bütün yanlış bilgileri bizden iyi biliyorsunuz” dedi. Büyükakın ise, “Bunu sizden iyi Kocaeli’de de Türkiye’de de kimse yapamaz. Yapın yapın çıkın bağırın beni engelliyorlar diye. Mahcup oldunuz değil mi. Siz kamuoyunu yanılttınız. Size ait olmayan bir yerde işletmeyi nasıl açıyorsunuz? Cevap verin, bağırın siz” dedi. Hürriyet, “Sizin ekipleriniz el altından bizi engellemek için elinden geleni yapıyor. Siz 11 AKP’linin başkanı değil Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanısınız” şeklinde cevap verdi. Büyükakın, “El hareketini biz yaptık değil mi? Yakıştırıyor musunuz siz bayan olarak. Bu hareketi yapıp bu mecliste oturacaksınız böyle. Sizin meclisinde nasıl saygısızlık yaptığınızı biliyorsunuz. Hakaret ettiğim yok. Algı yaratmaya çalışmayın. Söyleyeceğiniz yok, algı yaratmak, kavga çıkartmak istiyorsunuz. Yaptığınız bir iş olmadığı için kavga çıkarıp o kavga üzerinden siyaset yapacaksınız değil mi? Yeter artık ya” dedi. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Bize hareket yapıldı. Bizden özür dilesin. Hürriyet, “Yalan söylüyorsunuz. İzmitle ilgili hepiniz konuşuyorsunuz, bizi konuşturmuyorsunuz” dedi.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ile İzmit Belediye Başkanı Hürriyet arasında sert tartışma yaşandı. Büyükakın, “Söyleyeceğiniz yok, algı yaratmak, kavga çıkartmak istiyorsunuz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ile İzmit Belediye Başkanı Hürriyet arasında sert tartışma yaşandı. Büyükakın, “Söyleyeceğiniz yok, algı yaratmak, kavga çıkartmak istiyorsunuz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. 155 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı mecliste gündem öncesi önergeler görüşüldü.

“EL HAREKETİNİ BİZ Mİ YAPTIK?”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Cumhuriyet Parkı ile ilgili “Orası 2 yıldır ihalede. Algı yönetimi konusunda çok iyi ders çalışmışsınız. Sizi kutluyorum. Burada bütün yanlış bilgileri bizden iyi biliyorsunuz” dedi. Büyükakın ise, “Bunu sizden iyi Kocaeli’de de Türkiye’de de kimse yapamaz. Yapın yapın çıkın bağırın beni engelliyorlar diye. Mahcup oldunuz değil mi. Siz kamuoyunu yanılttınız. Size ait olmayan bir yerde işletmeyi nasıl açıyorsunuz? Cevap verin, bağırın siz” dedi. Hürriyet, “Sizin ekipleriniz el altından bizi engellemek için elinden geleni yapıyor. Siz 11 AKP’linin başkanı değil Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanısınız” şeklinde cevap verdi. Büyükakın, “El hareketini biz yaptık değil mi? Yakıştırıyor musunuz siz bayan olarak. Bu hareketi yapıp bu mecliste oturacaksınız böyle. Sizin meclisinde nasıl saygısızlık yaptığınızı biliyorsunuz. Hakaret ettiğim yok. Algı yaratmaya çalışmayın. Söyleyeceğiniz yok, algı yaratmak, kavga çıkartmak istiyorsunuz. Yaptığınız bir iş olmadığı için kavga çıkarıp o kavga üzerinden siyaset yapacaksınız değil mi? Yeter artık ya” dedi. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Bize hareket yapıldı. Bizden özür dilesin. Hürriyet, “Yalan söylüyorsunuz. İzmitle ilgili hepiniz konuşuyorsunuz, bizi konuşturmuyorsunuz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.