Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bülent Sadıkoğlu, CHP’den ihraç ediliyor.

SİYASET 15.10.2021 - 22:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1652+ kez okundu.
 

Bülent Sadıkoğlu, CHP’den ihraç ediliyor.

Kontrolden kaçarken polis memurunu yerde sürükleyen CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Bülent Sadıkoğlu, CHP’den ihraç ediliyor.

Kontrolden kaçarken polis memurunu yerde sürükleyen CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Bülent Sadıkoğlu, CHP’den ihraç ediliyor. İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Yuvacık Sapağı’nda polisler tarafından yapılan kontroller sırasında 06 CHP 50 plakalı otomobili kullanan Bülent Sadıkoğlu, kontrolden kaçmak için aracıyla seyir etmeye başladı. O esnada kontrol için arabanın yanında bulunan polis memuru Bekir Yıldız, yaklaşık 30 metre sürüklenerek yere düştü ve yaralandı. Yaralanan polis memuru Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, otomobili için yakalama ve haciz kararı bulunan Bülent Sadıkoğlu kayıplara karıştı. CHP Kocaeli eski Gençlik Kolları Başkanı olarak görevde bulunan Bülent Sadıkoğlu için CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı paylaşımda bulundu ve partiden ihraç edileceğini duyurdu. Yıldızlı paylaşımında, “Kocaeli CHP'de aktif bir görevi bulunmayan, polis memurumuzun ve tüm vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye atan şahsın, partimizden en kısa sürede ihraç edilmesi için gerekli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.  
Kontrolden kaçarken polis memurunu yerde sürükleyen CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Bülent Sadıkoğlu, CHP’den ihraç ediliyor.

Kontrolden kaçarken polis memurunu yerde sürükleyen CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Bülent Sadıkoğlu, CHP’den ihraç ediliyor.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Yuvacık Sapağı’nda polisler tarafından yapılan kontroller sırasında 06 CHP 50 plakalı otomobili kullanan Bülent Sadıkoğlu, kontrolden kaçmak için aracıyla seyir etmeye başladı.

O esnada kontrol için arabanın yanında bulunan polis memuru Bekir Yıldız, yaklaşık 30 metre sürüklenerek yere düştü ve yaralandı.

Yaralanan polis memuru Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, otomobili için yakalama ve haciz kararı bulunan Bülent Sadıkoğlu kayıplara karıştı.

CHP Kocaeli eski Gençlik Kolları Başkanı olarak görevde bulunan Bülent Sadıkoğlu için CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı paylaşımda bulundu ve partiden ihraç edileceğini duyurdu.

Yıldızlı paylaşımında, “Kocaeli CHP'de aktif bir görevi bulunmayan, polis memurumuzun ve tüm vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye atan şahsın, partimizden en kısa sürede ihraç edilmesi için gerekli süreç başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur” 
ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.