Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Belediye İşçisi Yatağında Ölü Bulundu

Vefat 05.11.2021 - 13:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2065+ kez okundu.
 

Belediye İşçisi Yatağında Ölü Bulundu

Körfez Belediyesi personellerinden Enver Keleş sabah yatağında ölü bulundu

Körfez Belediyesi personellerinden olan ve Yukarı Hereke'de oturan 39 yaşındaki Enver Keleş adlı işçi ailesi tarafından sabah yatağında ölü olarak bulundu. Kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Keleş'in cenazesi İzmit'te yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi ve bugün ikindi namazına müteakip Yukarı Hereke'de kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Hereke'de son yolculuğuna uğurlanacak. Körfez Manşet Gazetesi olarak; Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun.  
Körfez Belediyesi personellerinden Enver Keleş sabah yatağında ölü bulundu

Körfez Belediyesi personellerinden olan ve Yukarı Hereke'de oturan 39 yaşındaki Enver Keleş adlı işçi ailesi tarafından sabah yatağında ölü olarak bulundu.

Kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Keleş'in cenazesi İzmit'te yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi ve bugün ikindi namazına müteakip Yukarı Hereke'de kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Hereke'de son yolculuğuna uğurlanacak.

Körfez Manşet Gazetesi olarak; Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.