Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başlama Vuruşu Başkan Söğüt’ten

SPOR 09.11.2021 - 20:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2773+ kez okundu.
 

Başlama Vuruşu Başkan Söğüt’ten

Körfez Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı, ilk vuruşu Başkan Şener Söğüt yaptı. Toplam 13 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçları, izleyenlerin nefesini kesti.

Körfez Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı. Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada 13 takım yer alırken, takımlar 3 grupta mücadele edecek. Turnuvanın ilk maçı ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri arasında gerçekleştirildi. Açılışa Başkan Şener Söğüt’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Osman Yurt, birim müdürleri ve personel katıldı. İLK DOKUNUŞ BAŞKAN SÖĞÜT’TEN Başlama vuruşu öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Şener Söğüt, tüm takımlara başarılar diledi. Başkan Şener Söğüt, “Çalışanlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin artması önemli. Yoğun çalışma ortamı içerisinde bu tür etkinliklerle çalışanlarımızın stres de atmış oluyor. Ben Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. ZORLU MÜSABAKALAR Turnuvanın ilk gününde; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Makine Bakım Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi. İlk maçın kazananı 7-1’lik skorla Fen İşleri Müdürlüğü olurken, ikinci maçın galibi ise 10-5’lik skorla Park ve  Bahçeler Müdürlüğü oldu. İki takım sporcuları da maç sonrası bir birlerini tebrik etti.
Körfez Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı, ilk vuruşu Başkan Şener Söğüt yaptı. Toplam 13 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçları, izleyenlerin nefesini kesti.

Körfez Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı. Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada 13 takım yer alırken, takımlar 3 grupta mücadele edecek. Turnuvanın ilk maçı ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri arasında gerçekleştirildi. Açılışa Başkan Şener Söğüt’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Osman Yurt, birim müdürleri ve personel katıldı.

İLK DOKUNUŞ BAŞKAN SÖĞÜT’TEN

Başlama vuruşu öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Şener Söğüt, tüm takımlara başarılar diledi. Başkan Şener Söğüt, “Çalışanlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin artması önemli. Yoğun çalışma ortamı içerisinde bu tür etkinliklerle çalışanlarımızın stres de atmış oluyor. Ben Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZORLU MÜSABAKALAR

Turnuvanın ilk gününde; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Makine Bakım Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi. İlk maçın kazananı 7-1’lik skorla Fen İşleri Müdürlüğü olurken, ikinci maçın galibi ise 10-5’lik skorla Park ve  Bahçeler Müdürlüğü oldu. İki takım sporcuları da maç sonrası bir birlerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.