Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, Zenbilci’yi ağırladı

GÜNDEM 18.08.2021 - 13:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1617+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, Zenbilci’yi ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi ağırladı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte belediyeye gelen Zenbilci’nin ziyaretinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de yer aldı. BİLGİ AKTARDILAR İlk olarak Başkan Şener Söğüt’ü makamında ziyaret eden Zenbilci, daha sonra meclis üyelerinin de katıldığı toplantı ile meclis salonunda ilçede yapılan çalışmaları dinledi. Başkan Şener Söğüt, görev süresi boyunca yapılan ve yapımına başlanan projelerle ilgili olarak bilgiler aktardı. HALKA DOKUNAN PROJELER Yapılan çalışmaların halka dokunan, ilçeyi geleceğe hazırlayacak projeler olduğunu belirten Zenbilci, Başkan Söğüt ve ekibini tebrik etti. Başkan Şener Söğüt de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ahmet Zenbilci’ye Körfez’in silüetinin yer aldığı plaket takdim etti.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi ağırladı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte belediyeye gelen Zenbilci’nin ziyaretinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de yer aldı.

BİLGİ AKTARDILAR

İlk olarak Başkan Şener Söğüt’ü makamında ziyaret eden Zenbilci, daha sonra meclis üyelerinin de katıldığı toplantı ile meclis salonunda ilçede yapılan çalışmaları dinledi. Başkan Şener Söğüt, görev süresi boyunca yapılan ve yapımına başlanan projelerle ilgili olarak bilgiler aktardı.

HALKA DOKUNAN PROJELER

Yapılan çalışmaların halka dokunan, ilçeyi geleceğe hazırlayacak projeler olduğunu belirten Zenbilci, Başkan Söğüt ve ekibini tebrik etti. Başkan Şener Söğüt de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ahmet Zenbilci’ye Körfez’in silüetinin yer aldığı plaket takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.