Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt Yeniyalı’yı karış karış gezdi

GÜNDEM 08.10.2021 - 22:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1272+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt Yeniyalı’yı karış karış gezdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi programları kapsamında Yeniyalı Mahallesi’ndeydi. Eksikliklere yerinde çözüm üretirken; vatandaşlarla da sohbet etti, taleplerini dinledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve gelirken söz verdiği gibi halk meclisi toplantılarında ilgili müdürlerle birlikte bir gününü bir mahalleye ayırıyor, muhtarın ve vatandaşların sıkıntılı olarak belirttiği noktalarda incelemelerde bulunuyor. Başkan Söğüt son olarak Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerle birlikte Yeniyalı Mahallesi’ndeydi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretler ilk olarak Mahalle Muhtarı Metin Kaplan’a yapılan ziyaretle başladı. SIKINTILARI TEK TEK İNCELEDİ Daha sonra Muhtar Metin Kaplan ile birlikte mahallenin cadde ve sokaklarını adeta karış karış gezen Başkan Şener Söğüt, vatandaşların ilettiği eksiklikleri yerinde inceledi. Mahallede bulunan parkları ve köprü geçişlerini de inceleyen Başkan Şener Söğüt, yerinde çözüm üretme noktasında müdürlere gerekli talimatları da verdi. Ayrıca muhtarlık binası yanında bulunan Şehit Abdulsamet Özen Parkı’nda inceleme yapan Başkan Söğüt, parkın baştan sona yenileneceğini belirtti. VATANDAŞ İSTEDİ, TALİMATI VERDİ Gezi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şener Söğüt, onlardan gelen talepleri de dinledi ve yanında bulunan ilgili müdürlere talimat vererek yapılmasını ve daha sonrasında da vatandaşa bilgi verilmesini istedi. Bu noktada ilk istek ise Ağadere üzerinde bulunan ve Yeniyalı’dan Ağadere Caddesi’ne de geçişi sağlayan yaya köprüsünün yenilenmesi oldu. Başkan Söğüt, “Daha modern bir yaya köprüsü yapacağız, çevresini de ışıklandıracağız” dedi. ALTYAPISINI BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYORUZ Mahallelerde yapılacak çalışmalarla ilgili olarak tüm kurumlarla istişare halinde olduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Ortak akılla hizmetlerimizi yürütüyoruz. ‘Makyaj’ değil, kalıcı hizmetler üretme çabasındayız. Mesela Yeniyalı Mahallemizde altyapımızı yeniliyoruz. Altyapı zor bir süreç ama bundan kaçamayız. Şehrin geleceği için sağlam altyapı olmazsa olmaz. Biter bitmez de hızlı bir şekilde üstyapıya geçeceğiz ve Yeniyalı Mahallemiz alt ve üst yapısı ile yenilenmiş olacak” ifadelerini kullandı.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi programları kapsamında Yeniyalı Mahallesi’ndeydi. Eksikliklere yerinde çözüm üretirken; vatandaşlarla da sohbet etti, taleplerini dinledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve gelirken söz verdiği gibi halk meclisi toplantılarında ilgili müdürlerle birlikte bir gününü bir mahalleye ayırıyor, muhtarın ve vatandaşların sıkıntılı olarak belirttiği noktalarda incelemelerde bulunuyor. Başkan Söğüt son olarak Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürlerle birlikte Yeniyalı Mahallesi’ndeydi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretler ilk olarak Mahalle Muhtarı Metin Kaplan’a yapılan ziyaretle başladı.

SIKINTILARI TEK TEK İNCELEDİ

Daha sonra Muhtar Metin Kaplan ile birlikte mahallenin cadde ve sokaklarını adeta karış karış gezen Başkan Şener Söğüt, vatandaşların ilettiği eksiklikleri yerinde inceledi. Mahallede bulunan parkları ve köprü geçişlerini de inceleyen Başkan Şener Söğüt, yerinde çözüm üretme noktasında müdürlere gerekli talimatları da verdi. Ayrıca muhtarlık binası yanında bulunan Şehit Abdulsamet Özen Parkı’nda inceleme yapan Başkan Söğüt, parkın baştan sona yenileneceğini belirtti.

VATANDAŞ İSTEDİ, TALİMATI VERDİ

Gezi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şener Söğüt, onlardan gelen talepleri de dinledi ve yanında bulunan ilgili müdürlere talimat vererek yapılmasını ve daha sonrasında da vatandaşa bilgi verilmesini istedi. Bu noktada ilk istek ise Ağadere üzerinde bulunan ve Yeniyalı’dan Ağadere Caddesi’ne de geçişi sağlayan yaya köprüsünün yenilenmesi oldu. Başkan Söğüt, “Daha modern bir yaya köprüsü yapacağız, çevresini de ışıklandıracağız” dedi.

ALTYAPISINI BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYORUZ

Mahallelerde yapılacak çalışmalarla ilgili olarak tüm kurumlarla istişare halinde olduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Ortak akılla hizmetlerimizi yürütüyoruz. ‘Makyaj’ değil, kalıcı hizmetler üretme çabasındayız. Mesela Yeniyalı Mahallemizde altyapımızı yeniliyoruz. Altyapı zor bir süreç ama bundan kaçamayız. Şehrin geleceği için sağlam altyapı olmazsa olmaz. Biter bitmez de hızlı bir şekilde üstyapıya geçeceğiz ve Yeniyalı Mahallemiz alt ve üst yapısı ile yenilenmiş olacak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.