Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, yeni hastane binasını görüştü

GÜNDEM 18.11.2021 - 17:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1511+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, yeni hastane binasını görüştü

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Devlet Hastanesi için yeni bina yapımı ve ilçede yapılacak diğer sağlık yatırımları için Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Devlet Hastanesi için yeni bina yapımı ve ilçede yapılacak diğer sağlık yatırımları için Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Erdemir’i ziyaret eden Başkan Söğüt, ilçedeki sağlık yatırımları ile ilgili bilgi aktardı. BİR ARAYA GELDİLER Körfez Devlet Hastanesi’nin yeni bir binaya elzem ihtiyaç duyduğunu belirten Söğüt, diğer sağlık alanındaki yatırımlar ile ilgili olarak da taleplerini aktardı. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Başkan Söğüt, Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’e Körfez siluetinin yer aldığı plaket takdim etti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Devlet Hastanesi için yeni bina yapımı ve ilçede yapılacak diğer sağlık yatırımları için Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Devlet Hastanesi için yeni bina yapımı ve ilçede yapılacak diğer sağlık yatırımları için Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Erdemir’i ziyaret eden Başkan Söğüt, ilçedeki sağlık yatırımları ile ilgili bilgi aktardı.

BİR ARAYA GELDİLER

Körfez Devlet Hastanesi’nin yeni bir binaya elzem ihtiyaç duyduğunu belirten Söğüt, diğer sağlık alanındaki yatırımlar ile ilgili olarak da taleplerini aktardı. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Başkan Söğüt, Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’e Körfez siluetinin yer aldığı plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.