Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Yapılan alçaklığın cezasını yüce yargı verecektir”

GÜNDEM 06.11.2021 - 15:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2248+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Yapılan alçaklığın cezasını yüce yargı verecektir”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Şehitliği’nde şehitlerimizin kabrine PKK sempatizanları tarafından yapılan hain saldırıyı sert bir dille kınadı, “Yapılan alçaklığın cezasını yüce yargı verecektir” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yaptığı açıklamada, “Körfez İlçemiz Asri Mezarlığı içerisinde bulunan Körfez Şehitliğinde, şehitlerimizin kabrine bölücü terör örgütü PKK sempatizanları tarafından saldırıda bulunulduğu bilgisi üzüntüyle öğrenilmiştir. İHANET VE ALÇAKLIK NİŞANESİ Vatanı ve milleti için bedenini yeryüzünde bırakıp, ruhunu arş-ı alaya teslim eden kahraman şehidimizin mezarına, ihanet ve alçaklıklarının nişanesi olan yazılar yazıp, bunu sosyal medya hesaplarından paylaşacak kadar şuurunu kaybetmiş hainlerin, bu eylemlerinin cezasız kalacağını düşünmeleri büyük hezeyan olacaktır. BİZİ YIKAMAZLAR Dünyanın gözbebeği bir coğrafyayı kendine vatan yapmış büyük Türk Milleti, tarih boyunca kendisine yöneltilmiş, bunun gibi binlerce fitneyi ve provokasyonu asil karakterinin gücüyle bertaraf etmeyi bilmiştir. Tüm halkımız ve tüm dünya bilsin ki, bu ülke ve bu millet, içeriden ve dışarıdan yapılacak hiç bir saldırıyla yıkılmayacak kadar güçlüdür. ASLA CEZASIZ KALMAYACAK Yapılan ihanet ve alçaklığın cezasının, güvenlik güçlerimiz ve ilgili yargı makamlarımız tarafından başlatılan soruşturmalar neticesinde en ağır şekilde verileceğinden hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmamalıdır. Şehitlerimizin ruhlarını incitmeyi düşünenlere; bir olarak, birlik olarak, hep birlikte Türkiye olarak cevap verecek ve karşı duracağız. ŞEHİDİMİZİN AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ Bu itibarla, aziz şehitlerimize ve şehitliğimize yapılmış bu saldırıyı şiddetle kınıyor, aziz ve kahraman şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra şehidimizin ailesi ile de görüştü. Faillerin mutlaka yakalanacağını belirtti. Şehitlikteki yazı ise ekipler tarafından temizlendi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Şehitliği’nde şehitlerimizin kabrine PKK sempatizanları tarafından yapılan hain saldırıyı sert bir dille kınadı, “Yapılan alçaklığın cezasını yüce yargı verecektir” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yaptığı açıklamada, “Körfez İlçemiz Asri Mezarlığı içerisinde bulunan Körfez Şehitliğinde, şehitlerimizin kabrine bölücü terör örgütü PKK sempatizanları tarafından saldırıda bulunulduğu bilgisi üzüntüyle öğrenilmiştir.

İHANET VE ALÇAKLIK NİŞANESİ

Vatanı ve milleti için bedenini yeryüzünde bırakıp, ruhunu arş-ı alaya teslim eden kahraman şehidimizin mezarına, ihanet ve alçaklıklarının nişanesi olan yazılar yazıp, bunu sosyal medya hesaplarından paylaşacak kadar şuurunu kaybetmiş hainlerin, bu eylemlerinin cezasız kalacağını düşünmeleri büyük hezeyan olacaktır.

BİZİ YIKAMAZLAR

Dünyanın gözbebeği bir coğrafyayı kendine vatan yapmış büyük Türk Milleti, tarih boyunca kendisine yöneltilmiş, bunun gibi binlerce fitneyi ve provokasyonu asil karakterinin gücüyle bertaraf etmeyi bilmiştir. Tüm halkımız ve tüm dünya bilsin ki, bu ülke ve bu millet, içeriden ve dışarıdan yapılacak hiç bir saldırıyla yıkılmayacak kadar güçlüdür.

ASLA CEZASIZ KALMAYACAK

Yapılan ihanet ve alçaklığın cezasının, güvenlik güçlerimiz ve ilgili yargı makamlarımız tarafından başlatılan soruşturmalar neticesinde en ağır şekilde verileceğinden hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmamalıdır. Şehitlerimizin ruhlarını incitmeyi düşünenlere; bir olarak, birlik olarak, hep birlikte Türkiye olarak cevap verecek ve karşı duracağız.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ

Bu itibarla, aziz şehitlerimize ve şehitliğimize yapılmış bu saldırıyı şiddetle kınıyor, aziz ve kahraman şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt daha sonra şehidimizin ailesi ile de görüştü. Faillerin mutlaka yakalanacağını belirtti. Şehitlikteki yazı ise ekipler tarafından temizlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.