Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt’ten Türkiye Şampiyonu’na tebrik

SPOR 06.10.2021 - 18:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2531+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt’ten Türkiye Şampiyonu’na tebrik

Körfez Belediyesi’nde fitness antrenörü olarak görev yapan Uğur Yılmaz, Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye Şampiyonu oldu. Başkan Söğüt de şampiyonu makamında ağırladı, tebrik etti

Körfez Belediyesi’nde fitness antrenörü olarak görev yapan Uğur Yılmaz, 29 Eylül - 3 Ekim 2021 tarihlerinde Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu’nun Pendik’te düzenlediği Türkiye Şampiyonası - Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde büyük erkekler klasik fizik açık siklet kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Milli Takıma da seçilen Yılmaz, 4-8 Kasım’da İspanya Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek. BİZLERİ GURURLANDIRDI Türkiye Şampiyonu Uğur Yılmaz, Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali Osman Baş ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti. Başarıyı tüm Körfez’e armağan eden Yılmaz’ı tebrik eden Başkan Söğüt, “Kendisinin ayrıca çalışma arkadaşımız olması bizleri fazlaca gururlandırdı. Dünya Şampiyonası’nda da bizleri başarı ile temsil edeceğine inancım tam” dedi.  
Körfez Belediyesi’nde fitness antrenörü olarak görev yapan Uğur Yılmaz, Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye Şampiyonu oldu. Başkan Söğüt de şampiyonu makamında ağırladı, tebrik etti

Körfez Belediyesi’nde fitness antrenörü olarak görev yapan Uğur Yılmaz, 29 Eylül - 3 Ekim 2021 tarihlerinde Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu’nun Pendik’te düzenlediği Türkiye Şampiyonası - Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde büyük erkekler klasik fizik açık siklet kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Milli Takıma da seçilen Yılmaz, 4-8 Kasım’da İspanya Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek.

BİZLERİ GURURLANDIRDI

Türkiye Şampiyonu Uğur Yılmaz, Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali Osman Baş ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti. Başarıyı tüm Körfez’e armağan eden Yılmaz’ı tebrik eden Başkan Söğüt, “Kendisinin ayrıca çalışma arkadaşımız olması bizleri fazlaca gururlandırdı. Dünya Şampiyonası’nda da bizleri başarı ile temsil edeceğine inancım tam” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.