Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt’ten minik yüzücülere ziyaret

SPOR 27.08.2021 - 13:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1744+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt’ten minik yüzücülere ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke Mahallesi’nde bulunan spor kompleksi içerisine yapılan yüzme havuzunda eğitim alan minik yüzücüleri ziyaret etti, antrenörlerden bilgi aldı

Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke yüzme havuzunda çocukların yüzme çalışmalarını izleyerek, veliler ve minik sporcularla bir araya geldi. Bir süre minik yüzücüleri dikkatle izleyen Başkan Söğüt, daha sonra havuzun kenarına gelerek, sporcularla tek tek ilgilendi. Minik yüzücüler de Başkan Söğüt’e sevgi gösterisinde bulundu ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  “BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ” Körfez’de her branştan spora büyük önem verdiklerini belirten Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemize yaptığımız yüzme havuzlarıyla çocuklarımızın sporu daha çok sevmesi ve yapması için gayret sarf ediyoruz. Amatör spor kulüplerimize de verdiğimiz desteklerle onların daha da güçlenmesi için çalışıyoruz. Körfez, şampiyon olacak sporculara ev sahipliği yapıyor” şeklinde konuştu.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke Mahallesi’nde bulunan spor kompleksi içerisine yapılan yüzme havuzunda eğitim alan minik yüzücüleri ziyaret etti, antrenörlerden bilgi aldı

Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke yüzme havuzunda çocukların yüzme çalışmalarını izleyerek, veliler ve minik sporcularla bir araya geldi. Bir süre minik yüzücüleri dikkatle izleyen Başkan Söğüt, daha sonra havuzun kenarına gelerek, sporcularla tek tek ilgilendi. Minik yüzücüler de Başkan Söğüt’e sevgi gösterisinde bulundu ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 “BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Körfez’de her branştan spora büyük önem verdiklerini belirten Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemize yaptığımız yüzme havuzlarıyla çocuklarımızın sporu daha çok sevmesi ve yapması için gayret sarf ediyoruz. Amatör spor kulüplerimize de verdiğimiz desteklerle onların daha da güçlenmesi için çalışıyoruz. Körfez, şampiyon olacak sporculara ev sahipliği yapıyor” şeklinde konuştu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.