Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt’ten Hereke esnafına ziyaret

GÜNDEM 30.11.2021 - 22:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2156+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt’ten Hereke esnafına ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke’de esnafla bir araya geldi. Hereke Halısı ile ilgili yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Yaşatmak ve değerini arttırmak için adımlar atıyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke’de esnafla bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte bölge esnafını ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, hem kolaylıklar diledi hem de gelen talepleri dinledi. Hereke’nin bir değer olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Sahilimizi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çok güzel bir görünüme kavuşturduk. HER TÜRLÜ ADIMI ATIYORUZ Hereke tarihi değerlerimizi barındırıyor. Kaiser Willhem Köşkü, Hereke Kalesi, Sümerbank fabrikası, dokuma fabrikası ve en önemlisi de Hereke halısı. Halımız bir marka. Tabi zamanla üretimi azaldı. Bizler de şimdi atacağımız adımlarla bu markanın daha iyi noktaya gelmesini sağlamayı hedefliyoruz. Birkaç proje üzerinde çalışıyoruz. CEPHE İYİLEŞTİRMESİ YAPACAĞIZ Hereke içerisinde de düzenlemeler yapacağız. Mesela Rüştiye Mektebinin hemen yan tarafındaki Özbek Sokağımızı da bir tarih koridoru gibi düşünerek cephe iyileştirmesi yapacağız” dedi. Başkan Şener Söğüt, daha sonra vatandaşlardan gelen talepleri de not alarak ilgili müdürlüklere ileteceğini belirtti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke’de esnafla bir araya geldi. Hereke Halısı ile ilgili yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Yaşatmak ve değerini arttırmak için adımlar atıyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke’de esnafla bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte bölge esnafını ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, hem kolaylıklar diledi hem de gelen talepleri dinledi. Hereke’nin bir değer olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Sahilimizi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çok güzel bir görünüme kavuşturduk.

HER TÜRLÜ ADIMI ATIYORUZ

Hereke tarihi değerlerimizi barındırıyor. Kaiser Willhem Köşkü, Hereke Kalesi, Sümerbank fabrikası, dokuma fabrikası ve en önemlisi de Hereke halısı. Halımız bir marka. Tabi zamanla üretimi azaldı. Bizler de şimdi atacağımız adımlarla bu markanın daha iyi noktaya gelmesini sağlamayı hedefliyoruz. Birkaç proje üzerinde çalışıyoruz.

CEPHE İYİLEŞTİRMESİ YAPACAĞIZ

Hereke içerisinde de düzenlemeler yapacağız. Mesela Rüştiye Mektebinin hemen yan tarafındaki Özbek Sokağımızı da bir tarih koridoru gibi düşünerek cephe iyileştirmesi yapacağız” dedi. Başkan Şener Söğüt, daha sonra vatandaşlardan gelen talepleri de not alarak ilgili müdürlüklere ileteceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.