Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Sporun ve sporcunun yanında olduk”

SPOR 06.06.2021 - 11:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1388+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Sporun ve sporcunun yanında olduk”

Taşköprü Birlik Spor Başkanı Önder Tokuç ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Söğüt, “Tüm spor camiamızla uyum içerisindeyiz. Bu uyum ve birliktelik başarıyı da getirecektir” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Taşköprü Birlik Spor Başkanı Önder Tokuç ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kulüp Başkanı Önder Tokuç, kısa süre önce gerçekleştirilen kongre sonrası hızla çalışmalara başladıklarını belirterek, yapacakları projelerle ilgili olarak Başkan Şener Söğüt’e bilgiler aktardı. Tokuç ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başlarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, “Güzel işlere imza atacağınıza inanıyorum” dedi. TESİSLEŞME ADIMLARI “Körfez Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman katkı sunduk” diyen Başkan Şener Söğüt, “Amatör spor kulüplerimiz bizler için önemli. Hem maddi hem de ayni yardımlarımız oldu, olmaya da devam edecek. Sporda tesisleşme için gereken adımları attık. Kulüplerimizin müsabakalara katılımları için ulaşım desteği sunduk. HER GENCİMİZ SPORA ULAŞSIN Amacımız Körfez’deki her gencimizin sporla buluşması. Bunun için de amatör kulüplerimize büyük görevler düşüyor. Bizler spor akademilerimiz ile elimizden geleni yapıyoruz. Bir çok branşta eğitimler veriyoruz. Biliyorum ki sizlerde genç kardeşlerimize sporu sevdirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Bu uyum ve birliktelikle Körfez’in sporda yükselişi devam edecektir” dedi.  
Taşköprü Birlik Spor Başkanı Önder Tokuç ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Söğüt, “Tüm spor camiamızla uyum içerisindeyiz. Bu uyum ve birliktelik başarıyı da getirecektir” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Taşköprü Birlik Spor Başkanı Önder Tokuç ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kulüp Başkanı Önder Tokuç, kısa süre önce gerçekleştirilen kongre sonrası hızla çalışmalara başladıklarını belirterek, yapacakları projelerle ilgili olarak Başkan Şener Söğüt’e bilgiler aktardı. Tokuç ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başlarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, “Güzel işlere imza atacağınıza inanıyorum” dedi.

TESİSLEŞME ADIMLARI

“Körfez Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman katkı sunduk” diyen Başkan Şener Söğüt, “Amatör spor kulüplerimiz bizler için önemli. Hem maddi hem de ayni yardımlarımız oldu, olmaya da devam edecek. Sporda tesisleşme için gereken adımları attık. Kulüplerimizin müsabakalara katılımları için ulaşım desteği sunduk.

HER GENCİMİZ SPORA ULAŞSIN

Amacımız Körfez’deki her gencimizin sporla buluşması. Bunun için de amatör kulüplerimize büyük görevler düşüyor. Bizler spor akademilerimiz ile elimizden geleni yapıyoruz. Bir çok branşta eğitimler veriyoruz. Biliyorum ki sizlerde genç kardeşlerimize sporu sevdirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Bu uyum ve birliktelikle Körfez’in sporda yükselişi devam edecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.