Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt öğrencilerle birlikte Akif’i izledi

YAŞAM 07.10.2021 - 22:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1706+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt öğrencilerle birlikte Akif’i izledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli öğrenciler ile birlikte Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı olması nedeniyle hazırlanan “AKİF” filmini izledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli öğrenciler ile birlikte Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı olması nedeniyle hazırlanan “AKİF” filmini izledi. İki farklı salonda gerçekleştirilen film gösterimi öğrencisinde öğrencileri selamlayan Başkan Şeenr Söğüt, “Akif, bizim tarihimiz için gerçekten önemli bir kişilik. Sizlerle birlikte tarihimize ışık tutan bu filmi birlikte izleyecek olmak ayrı bir heyecan. GELECEĞİMİZE YÖN VERECEK Vatan şairimiz Mehmet Akif’i hem de milli mücadelede yaşanan o günlere sizleri götürmek, istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte düzenledik. Geçmişi unutmamak lazım. Geleceğimize yön verecek, ışık tutacak en önemli şey tarihimiz. Bu vesilesiyle Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha minnet ve şükranla yâd ediyorum“ dedi. Başkan Söğüt, ayrıca gençlerle sohbetinde bol bol okumalarını, araştırmalarını ve kendilerini geliştirmelerini istedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli öğrenciler ile birlikte Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı olması nedeniyle hazırlanan “AKİF” filmini izledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli öğrenciler ile birlikte Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı olması nedeniyle hazırlanan “AKİF” filmini izledi. İki farklı salonda gerçekleştirilen film gösterimi öğrencisinde öğrencileri selamlayan Başkan Şeenr Söğüt, “Akif, bizim tarihimiz için gerçekten önemli bir kişilik. Sizlerle birlikte tarihimize ışık tutan bu filmi birlikte izleyecek olmak ayrı bir heyecan.

GELECEĞİMİZE YÖN VERECEK

Vatan şairimiz Mehmet Akif’i hem de milli mücadelede yaşanan o günlere sizleri götürmek, istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte düzenledik. Geçmişi unutmamak lazım. Geleceğimize yön verecek, ışık tutacak en önemli şey tarihimiz.

Bu vesilesiyle Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha minnet ve şükranla yâd ediyorum“ dedi. Başkan Söğüt, ayrıca gençlerle sohbetinde bol bol okumalarını, araştırmalarını ve kendilerini geliştirmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.