Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla bir araya geldi

GÜNDEM 09.09.2021 - 21:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1577+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, Körfez Zabıtasıyla bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıtalarla bir araya geldi, “Hizmet aşkıyla dolu daha nice yıllara” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıtalarla bir araya geldi, “Hizmet aşkıyla dolu daha nice yıllara” dedi. Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Tüm personelin haftası’nı kutlayan Başkan söğüt, çalışmalarından dolayı herkese tek tek teşekkür etti. BAŞKAN SÖĞÜT; “PAYINIZ ÇOK BÜYÜK” Körfez Zabıtası olarak, güçlü, etkili ve yetkin bir teşkilatız. Her biriniz konusunda uzman, tecrübeli ve deneyimli arkadaşlarımızsınız. Zabıta, görev itibarıyla çok farklı görevlere haiz bir birim. Belediye hizmetlerinin hemen hemen her noktasında varsınız. Belediyemizdeki en zor görevi sizler üstleniyorsunuz. Körfezde bugün bir huzur, ahenk, tertip varsa bunda sizin payınız çok büyük. VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNE KOŞTUNUZ Pandemi sürecinde sağlığınız pahasına görev başındaydınız. İlçemizde yaşayan, genç yaşlı fark etmeksizin her vatandaşımızın hizmetine koştunuz. Körfez’de, pandemi sürecini sizlerin katkısı ve desteğiyle güzel bir şekilde yönettik.  Varlığınız hepimize güç verdi. GÖZ BEBEĞİMİZSİNİZ Zabıtalarımız bizim göz bebeğimiz diyen Başkan Söğüt; ‘Belediyemizin en önemli birimlerimizdensiniz. Körfezimizde vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve güveni için saat mefhumu gözetmeksizin görevini icra eden Zabıta teşkilatımızın, haftasını kutluyorum. Başarılarla dolu nice seneler diliyorum’ ifadelerine yer verdi.    
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıtalarla bir araya geldi, “Hizmet aşkıyla dolu daha nice yıllara” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıtalarla bir araya geldi, “Hizmet aşkıyla dolu daha nice yıllara” dedi.
Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Tüm personelin haftası’nı kutlayan Başkan söğüt, çalışmalarından dolayı herkese tek tek teşekkür etti.

BAŞKAN SÖĞÜT; “PAYINIZ ÇOK BÜYÜK”
Körfez Zabıtası olarak, güçlü, etkili ve yetkin bir teşkilatız. Her biriniz konusunda uzman, tecrübeli ve deneyimli arkadaşlarımızsınız. Zabıta, görev itibarıyla çok farklı görevlere haiz bir birim. Belediye hizmetlerinin hemen hemen her noktasında varsınız. Belediyemizdeki en zor görevi sizler üstleniyorsunuz. Körfezde bugün bir huzur, ahenk, tertip varsa bunda sizin payınız çok büyük.

VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNE KOŞTUNUZ
Pandemi sürecinde sağlığınız pahasına görev başındaydınız. İlçemizde yaşayan, genç yaşlı fark etmeksizin her vatandaşımızın hizmetine koştunuz. Körfez’de, pandemi sürecini sizlerin katkısı ve desteğiyle güzel bir şekilde yönettik.  Varlığınız hepimize güç verdi.

GÖZ BEBEĞİMİZSİNİZ
Zabıtalarımız bizim göz bebeğimiz diyen Başkan Söğüt; ‘Belediyemizin en önemli birimlerimizdensiniz. Körfezimizde vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve güveni için saat mefhumu gözetmeksizin görevini icra eden Zabıta teşkilatımızın, haftasını kutluyorum. Başarılarla dolu nice seneler diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.