Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Esnafımıza desteğimiz sürüyor”

GÜNDEM 06.07.2021 - 23:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1856+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Esnafımıza desteğimiz sürüyor”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflarla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemeyi, yapılan ve yapılacak projelerle ilgili de bilgi aktarmayı sürdürüyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflarla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemeyi, yapılan ve yapılacak projelerle ilgili de bilgi aktarmayı sürdürüyor. Bu kapsamda da AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. DESTEKLER DAĞITILIYOR Esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnafa yönelik talepleri toplanan 2. Pandemi desteğinin de verildiğini belirterek, “İlk destek paketinde 480 esnafımıza yardımlarımızı teslim ettik. Şimdi de ikinci destek paketine başvuran yaklaşık 440 esnafımıza bu desteği verdik, vermeyi de sürdürüyoruz. 30 TEMMUZ’A KADAR BAŞVURABİLİRLER Her geçen gün bu sayı artıyor. Arkadaşlarımıza başvuruları değerlendirerek hemen desteklerini ulaştırıyorlar. 30 Temmuz’a kadar da bu desteğimiz için esnaflarımız başvurularını gerçekleştirebilecek” dedi.Aşılamanın her geçen gün artmasıyla birlikte hayatın yavaş yavaş normale döndüğünü belirten Başkan Söğüt, “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflarla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemeyi, yapılan ve yapılacak projelerle ilgili de bilgi aktarmayı sürdürüyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflarla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemeyi, yapılan ve yapılacak projelerle ilgili de bilgi aktarmayı sürdürüyor. Bu kapsamda da AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

DESTEKLER DAĞITILIYOR

Esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnafa yönelik talepleri toplanan 2. Pandemi desteğinin de verildiğini belirterek, “İlk destek paketinde 480 esnafımıza yardımlarımızı teslim ettik. Şimdi de ikinci destek paketine başvuran yaklaşık 440 esnafımıza bu desteği verdik, vermeyi de sürdürüyoruz.

30 TEMMUZ’A KADAR BAŞVURABİLİRLER

Her geçen gün bu sayı artıyor. Arkadaşlarımıza başvuruları değerlendirerek hemen desteklerini ulaştırıyorlar. 30 Temmuz’a kadar da bu desteğimiz için esnaflarımız başvurularını gerçekleştirebilecek” dedi.Aşılamanın her geçen gün artmasıyla birlikte hayatın yavaş yavaş normale döndüğünü belirten Başkan Söğüt, “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.