Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, AK Gençlere Konuk Oldu

SİYASET 13.01.2022 - 21:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2276+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, AK Gençlere Konuk Oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına konuk oldu, AK gençlerle uzun uzun sohbet etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına konuk oldu, AK gençlerle uzun uzun sohbet etti AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. AK PARTİ, GENÇLERİN PARTİSİ Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “ Cennet vatanımızın yarınları olan genç kardeşlerimize yani sizlere güvenimiz, her alanda tam.  Siyasette de gençlerimizi görmek, onların fikirlerini, beklentilerini dile getirdiklerini duymak, sesi gür gençler olmanız bizleri gururlandırıyor. AK Parti herkesin, özellikle genç kardeşlerimizin partisi. Sizlerle bir araya gelmekten, sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyorum. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizleri nasıl önemsiyorsa, bizlerde sizi öyle önemsiyoruz” dedi. GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLARAK GÖRÜYORUZ Gençlerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyor ve onlarla mümkün mertebe bir araya gelmeye özen gösteriyoruz diyen Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve geldiği süre içerisinde yaptığı projeler ve mahalle bazlı çalışmalarından da söz etti, “Şener Ağabeyiniz her zaman yanınızda” dedi.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına konuk oldu, AK gençlerle uzun uzun sohbet etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına konuk oldu, AK gençlerle uzun uzun sohbet etti

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

AK PARTİ, GENÇLERİN PARTİSİ
Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “ Cennet vatanımızın yarınları olan genç kardeşlerimize yani sizlere güvenimiz, her alanda tam.  Siyasette de gençlerimizi görmek, onların fikirlerini, beklentilerini dile getirdiklerini duymak, sesi gür gençler olmanız bizleri gururlandırıyor. AK Parti herkesin, özellikle genç kardeşlerimizin partisi. Sizlerle bir araya gelmekten, sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyorum. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizleri nasıl önemsiyorsa, bizlerde sizi öyle önemsiyoruz” dedi.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLARAK GÖRÜYORUZ
Gençlerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyor ve onlarla mümkün mertebe bir araya gelmeye özen gösteriyoruz diyen Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve geldiği süre içerisinde yaptığı projeler ve mahalle bazlı çalışmalarından da söz etti, “Şener Ağabeyiniz her zaman yanınızda” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.