Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Sezer, Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekilliğine Tekrar Seçildi

SİYASET 26.06.2021 - 22:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2631+ kez okundu.
 

Başkan Sezer, Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekilliğine Tekrar Seçildi

2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 35. Olağan Meclis Toplantısı, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 35. Olağan Meclis Toplantısı, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Yapılan seçimler sonrasında; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başkanlığa, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de başkan vekilliğine tekrar seçildi. Sağlıklı Kentler Birliği Meclis Üyesi olarak Gölcük Belediyesi’nden; Meclis Başkan Vekili Kadir Özdemir, Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, proje koordinatörü olarak da Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk bulunuyor.  İLÇEMİZİ HER PLATFORMDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Sürdürülebilir Kalkınma” ile “Sürdürülebilir Kentler Yaratmak” için, “Sağlıklı Kentler” Hareketinin Türkiye’de gelişebilmesini, benimsenmesi ve uygulanabilmesini sağlamak vizyonuyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nde Gölcük Belediyesi olarak aktif bir şekilde yer almayı önemsiyoruz. Gölcük hem nüfusu, hem jeopolitik özellikleriyle ülkemiz için önemli ilçeler arasında yer almaktadır. İlçemizin gelişiminde bu tarz birliklerden güç ve deneyim kazanarak yeni projelerle hemşehrilerimize daha sağlıklı ve gelişmiş kent sunma gayreti içinde olacağız. Bu düşünceden yola çıkarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35.Meclis Toplantısı’nda yapılan seçimlerinde aldığımız görev hayırlı uğurlu olsun. İlçemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz” dedi.    
2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 35. Olağan Meclis Toplantısı, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 35. Olağan Meclis Toplantısı, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Yapılan seçimler sonrasında; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başkanlığa, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de başkan vekilliğine tekrar seçildi. Sağlıklı Kentler Birliği Meclis Üyesi olarak Gölcük Belediyesi’nden; Meclis Başkan Vekili Kadir Özdemir, Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, proje koordinatörü olarak da Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk bulunuyor. 

İLÇEMİZİ HER PLATFORMDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Sürdürülebilir Kalkınma” ile “Sürdürülebilir Kentler Yaratmak” için, “Sağlıklı Kentler” Hareketinin Türkiye’de gelişebilmesini, benimsenmesi ve uygulanabilmesini sağlamak vizyonuyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nde Gölcük Belediyesi olarak aktif bir şekilde yer almayı önemsiyoruz. Gölcük hem nüfusu, hem jeopolitik özellikleriyle ülkemiz için önemli ilçeler arasında yer almaktadır. İlçemizin gelişiminde bu tarz birliklerden güç ve deneyim kazanarak yeni projelerle hemşehrilerimize daha sağlıklı ve gelişmiş kent sunma gayreti içinde olacağız. Bu düşünceden yola çıkarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35.Meclis Toplantısı’nda yapılan seçimlerinde aldığımız görev hayırlı uğurlu olsun. İlçemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.