Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet’ten Gelecek Partisine ziyaret

SİYASET 16.06.2021 - 09:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2183+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet’ten Gelecek Partisine ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve yönetimlerini ziyaret ederek İzmit için görüş alışverişinde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve yönetimlerini ziyaret ederek İzmit için görüş alışverişinde bulundu     İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Nejat Çakır, belediye başkan yardımcısı Dilek Yalçın, belediye koordinatörleri; Ozan Aksu ve Hakan Yalçın ile CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar eşliğinde Gelecek Partisi il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Önce Gelecek Partisi İl Başkanlığında Ömer Faruk Başaran ile bir araya gelen Hürriyet, daha sonra Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar’ı ziyaret etti.   TASARRUFLAR İŞÇİLERE ZAM OLDU Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Hürriyet, göreve geldiklerinden sonra birçok tasarruf hamlesi gerçekleştirdiklerini vurguladı, “Temizlik çalışmalarında kullanılan araçları kiralamak yerine 27 Milyon TL karşılığında satın aldık ve aylık 2.5 Milyon TL’den fazla tasarruf ettik. Bu tasarruf hamlesi işçilerimizin cebine yansıdı ve işçilerimize yüzde 70’e varan zam yaptık” dedi.    DEFALARCA UYARMIŞTIM Marmara Denizi’ndeki müsilaja da değinen başkan Hürriyet, “Müsilaj konusunda meclisteyken çok mücadele ettim. Birçok kez önerge verdim ama iktidar partisi dikkate almadı. Şimdi ise sorumluluğunu bize yüklemeye çalışıyorlar. Zamanında bizleri dinleselerdi Marmara Denizi’nin hali böyle olmayacaktı. Artık akıl ve bilim ışığında bu konuyu hep birlikte çözmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.   TEŞEKKÜR ETTİLER Başkan Hürriyet ziyaretlerinde il ve ilçe başkanlarına paşa kılıcı çiçeği hediye etti. Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ise Hürriyet’e Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun kitabını takdim etti. İl başkanı Başaran ve ilçe başkanı Uçar, başkan Hürriyet’in İzmit’e dokunan çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve yönetimlerini ziyaret ederek İzmit için görüş alışverişinde bulundu
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve yönetimlerini ziyaret ederek İzmit için görüş alışverişinde bulundu
 
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Nejat Çakır, belediye başkan yardımcısı Dilek Yalçın, belediye koordinatörleri; Ozan Aksu ve Hakan Yalçın ile CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar eşliğinde Gelecek Partisi il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Önce Gelecek Partisi İl Başkanlığında Ömer Faruk Başaran ile bir araya gelen Hürriyet, daha sonra Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar’ı ziyaret etti.
 
TASARRUFLAR İŞÇİLERE ZAM OLDU
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Hürriyet, göreve geldiklerinden sonra birçok tasarruf hamlesi gerçekleştirdiklerini vurguladı, “Temizlik çalışmalarında kullanılan araçları kiralamak yerine 27 Milyon TL karşılığında satın aldık ve aylık 2.5 Milyon TL’den fazla tasarruf ettik. Bu tasarruf hamlesi işçilerimizin cebine yansıdı ve işçilerimize yüzde 70’e varan zam yaptık” dedi. 
 
DEFALARCA UYARMIŞTIM
Marmara Denizi’ndeki müsilaja da değinen başkan Hürriyet, “Müsilaj konusunda meclisteyken çok mücadele ettim. Birçok kez önerge verdim ama iktidar partisi dikkate almadı. Şimdi ise sorumluluğunu bize yüklemeye çalışıyorlar. Zamanında bizleri dinleselerdi Marmara Denizi’nin hali böyle olmayacaktı. Artık akıl ve bilim ışığında bu konuyu hep birlikte çözmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Hürriyet ziyaretlerinde il ve ilçe başkanlarına paşa kılıcı çiçeği hediye etti. Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ise Hürriyet’e Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun kitabını takdim etti. İl başkanı Başaran ve ilçe başkanı Uçar, başkan Hürriyet’in İzmit’e dokunan çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.