Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet’ten Deva Partisi’ne iade-i ziyaret

SİYASET 15.06.2021 - 23:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1561+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet’ten Deva Partisi’ne iade-i ziyaret

‘Hizmetin siyaseti olmaz’ diyerek DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve yönetimine iade-i ziyarette bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu kent hepimizin” dedi

‘Hizmetin siyaseti olmaz’ diyerek DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve yönetimine iade-i ziyarette bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu kent hepimizin” dedi   Halka hizmetin siyaset üstü olduğunu ve kentte yapılacak her iyiliğin arkasında durduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Deva Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Hürriyet’e; CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Nejat Çakır, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediye Koordinatörleri; Ozan Aksu ve Hakan Yalçın eşlik etti.    HÜRRİYET: BU KENT HEPİMİZİN İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu bir nezaket ziyareti. Hem yeni yerinize hayırlı olsun demek, hem de siyaset hayatında başarılar dilemek için geldik. Çağrı Bey benim meslektaşım. Siyaset dışında hukukumuz olan bir arkadaşım. Hizmetin siyaseti olmaz. En nihayetinde bu kent herkesin. Halkın verdiği yetkiyi kullanıyoruz. İyilik getirmek adına paylaşılan tüm fikirler çok önemli. Bu farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.    KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK Türkiye’de herkesin özgürce yaşayabilmesi için parti ayırt edilmemesi gerektiğini belirten Hürriyet, “Kentimiz için olumlu tüm fikirlerle parti ayrımı yapmadan yaklaşıyoruz. Milletimize hizmet için olabildiğince dayanışma içindeyiz. Gerek partimizin karakteri, gerekse insanların ihtiyacı açısından baktığımızda her zaman şehrin menfaatine olan fikirlerin yanındayız. Kentimizle ilgili önerileriniz ve şikâyetleriniz için kapımız sizlere her zaman açık. Benim tek hayalim; ülkemizin özgürlükler ülkesi olması. İşçi, çalışan, memur, çocuk, kadın, genç, yaşlı ayırt etmeden herkesin özgürce yaşaması” sözlerini kaydetti.   SİYASET HOŞGÖRÜYLE DÜZELİR DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz kendilerini seçildikten sonra ziyaret etmiştik. Bu bir iade-i ziyaret. Siyaset karşılıklı hoşgörü ile düzelir. Siyaset, daha iyisini hedefleyerek, birbirimizi aşağıya çekerek değil, birbirimizi ileriye iterek olur. Umarım ülkemizde daha seviyeli siyaset yapacağımız günler olur” diye konuştu ve nezaketi için başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.  
‘Hizmetin siyaseti olmaz’ diyerek DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve yönetimine iade-i ziyarette bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu kent hepimizin” dedi
‘Hizmetin siyaseti olmaz’ diyerek DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve yönetimine iade-i ziyarette bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu kent hepimizin” dedi
 
Halka hizmetin siyaset üstü olduğunu ve kentte yapılacak her iyiliğin arkasında durduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Deva Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Hürriyet’e; CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Nejat Çakır, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediye Koordinatörleri; Ozan Aksu ve Hakan Yalçın eşlik etti. 
 
HÜRRİYET: BU KENT HEPİMİZİN
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu bir nezaket ziyareti. Hem yeni yerinize hayırlı olsun demek, hem de siyaset hayatında başarılar dilemek için geldik. Çağrı Bey benim meslektaşım. Siyaset dışında hukukumuz olan bir arkadaşım. Hizmetin siyaseti olmaz. En nihayetinde bu kent herkesin. Halkın verdiği yetkiyi kullanıyoruz. İyilik getirmek adına paylaşılan tüm fikirler çok önemli. Bu farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK
Türkiye’de herkesin özgürce yaşayabilmesi için parti ayırt edilmemesi gerektiğini belirten Hürriyet, “Kentimiz için olumlu tüm fikirlerle parti ayrımı yapmadan yaklaşıyoruz. Milletimize hizmet için olabildiğince dayanışma içindeyiz. Gerek partimizin karakteri, gerekse insanların ihtiyacı açısından baktığımızda her zaman şehrin menfaatine olan fikirlerin yanındayız. Kentimizle ilgili önerileriniz ve şikâyetleriniz için kapımız sizlere her zaman açık. Benim tek hayalim; ülkemizin özgürlükler ülkesi olması. İşçi, çalışan, memur, çocuk, kadın, genç, yaşlı ayırt etmeden herkesin özgürce yaşaması” sözlerini kaydetti.
 
SİYASET HOŞGÖRÜYLE DÜZELİR
DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz kendilerini seçildikten sonra ziyaret etmiştik. Bu bir iade-i ziyaret. Siyaset karşılıklı hoşgörü ile düzelir. Siyaset, daha iyisini hedefleyerek, birbirimizi aşağıya çekerek değil, birbirimizi ileriye iterek olur. Umarım ülkemizde daha seviyeli siyaset yapacağımız günler olur” diye konuştu ve nezaketi için başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.