Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet’ten çocuklara sömestr hediyesi

SPOR 17.01.2020 - 17:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1580+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet’ten çocuklara sömestr hediyesi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sömestr tatiline girecek çocuklara ücretsiz yüzme kursu düzenliyor.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sömestr tatiline girecek çocuklara ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. Projelerini ve çalışmalarını kadınlar ve çocuklar üzerine kurduğunu ifade eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sömestr tatiline girecek çocukların daha verimli ve sağlıklı geçirebilmesi adına ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. 8-14 yaş arasındaki çocuklar için İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen yüzme eğitimi Tepeköy Mahallesi bulunan yarı olimpik havuzda gerçekleştirecek. 1800 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ YÜZME KURSU İzmit Belediyesinin düzenlediği ücretsiz yüzme kursu kapsamında 1 koordinatör ve 6 eğitmen eşliğinde çocuklar yüzme öğrenebilecek. Günde 3 seans üzerinden yapılacak eğitimler sonucunda sömestr tatili boyunca toplamda bin 800 çocuğa eğitim verilmesi planlanıyor. KAYIT YAPTIRMAK ÇOK KOLAY 8-14 yaş arasındaki çocukların yararlanabileceği ücretsiz yüzme kursu için Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı No 69’ta bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark tesislerine başvurulması gerekiyor. Kurs için istenilen malzemeler ise kayıt formu, bone, terlik, havlu, mayo ve şort olarak ifade edilirken detaylı bilgi ve kayıt için 0536 913 10 41 numaralı telefondan irtibata geçilebileceği belirtildi. HAFTADA 3 GÜN 3 SEANS Günde 3 seans üzerinden yapılacak eğitimler kapsamında ders günleri Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe olacak şekilde ayarlanırken Haftada 3 gün gerçekleşecek eğitimlerin saatleri ise 09:00-10:00, 10:00-11:00 ve 11:00-12:00 saatleri olarak belirlendi.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sömestr tatiline girecek çocuklara ücretsiz yüzme kursu düzenliyor.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sömestr tatiline girecek çocuklara ücretsiz yüzme kursu düzenliyor.

Projelerini ve çalışmalarını kadınlar ve çocuklar üzerine kurduğunu ifade eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sömestr tatiline girecek çocukların daha verimli ve sağlıklı geçirebilmesi adına ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. 8-14 yaş arasındaki çocuklar için İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen yüzme eğitimi Tepeköy Mahallesi bulunan yarı olimpik havuzda gerçekleştirecek.

1800 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ YÜZME KURSU

İzmit Belediyesinin düzenlediği ücretsiz yüzme kursu kapsamında 1 koordinatör ve 6 eğitmen eşliğinde çocuklar yüzme öğrenebilecek. Günde 3 seans üzerinden yapılacak eğitimler sonucunda sömestr tatili boyunca toplamda bin 800 çocuğa eğitim verilmesi planlanıyor.

KAYIT YAPTIRMAK ÇOK KOLAY

8-14 yaş arasındaki çocukların yararlanabileceği ücretsiz yüzme kursu için Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı No 69’ta bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark tesislerine başvurulması gerekiyor. Kurs için istenilen malzemeler ise kayıt formu, bone, terlik, havlu, mayo ve şort olarak ifade edilirken detaylı bilgi ve kayıt için 0536 913 10 41 numaralı telefondan irtibata geçilebileceği belirtildi.

HAFTADA 3 GÜN 3 SEANS

Günde 3 seans üzerinden yapılacak eğitimler kapsamında ders günleri Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe olacak şekilde ayarlanırken Haftada 3 gün gerçekleşecek eğitimlerin saatleri ise 09:00-10:00, 10:00-11:00 ve 11:00-12:00 saatleri olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.