Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet mesaiye temizlik işçileriyle başladı

YAŞAM 16.03.2021 - 16:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1751+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet mesaiye temizlik işçileriyle başladı

Emekçilere verdiği önemi toplu iş sözleşmelerinde ortaya koyan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet mesaiye yine işçilerle başladı. Temizlik işçileriyle güne başlayan Hürriyet, “Sizin gibi ağır iş yapan birimlere ek sosyal haklar verdik” dedi

Emekçilere verdiği önemi toplu iş sözleşmelerinde ortaya koyan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet mesaiye yine işçilerle başladı. Temizlik işçileriyle güne başlayan Hürriyet, “Sizin gibi ağır iş yapan birimlere ek sosyal haklar verdik” dedi Toplu iş sözleşmesinin ardından müdürlükleri işçilerle bir araya gelmeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bu kez güne Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki işçilerle beraber başladı. Gültepe şantiyesinde işçileri ziyaret eden Başkan Hürriyet’e İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve Temizlik İşleri Müdürü İsmail Göksu da eşlik etti. PARTİ AYRIMI YAPMADIK İşçilerin ihtiyaçlarını sormak için güne onlarla birlikte başladığını belirten Belediye Başkanı Hürriyet, “Önemli bir toplu bir iş sözleşmesi gerçekleştirdik. ‘İşçiden nasıl daha fazla kar ederiz?’ diye düşünmedik. Hesabımızı da bilerek şeffaf bir şekilde en iyi sözleşmeyi yaptık. Parti ayrımı yapmadan, adil bir anlayış içinde yılların mağduriyetini gidermek için adil bir sistem oluşturduk. Ekonomik kriz, pandemi koşulları ve geçmiş borçlara rağmen 10 yıllık KHK mağduriyetini bir sözleşmede giderme fırsatımız oldu”  şeklinde konuştu. EK SOSYAL HAKLAR VERİLDİ Eşit işe eşit ücret mantığını uygulamaya gayret ettiklerinin altını çizen Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “KHK devamı olarak değil, gerçekten bir toplu sözleşme yaptık. Sözleşmemizin içine ek sosyal haklar ilave ettik. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşlerinde çalışan arkadaşlarımızın iş yükü daha fazla olduğu için iş güçlüğü primi, koku primi gibi ek sosyal haklar getirdik. Ramazan ayında kadrolulara sunulan koli hakkını tüm işçilere tanıdık. Kurban Bayramı’nda kurbanlar rahat rahat kesilsin diye bu sene 1000 TL, seneye 1500 TL ikramiye vereceğiz” dedi. 1 MAYIS İKRAMİYESİ BİR İLK Müdürlükte kullanılan araçları satın almak için bir sene mücadele ettiğini belirten Başkan Hürriyet, “Araçları kiralamak yerine satın alarak büyük tasarruf sağladık. Bu tasarruf da sizlere zam olarak yansıdı. Yıllardır ikramiyeler 5+5’ti. Bu sözleşmeyle birlikte 15+15 ikramiye almış olacaksınız. Yine sözleşmeyle birlikte gelen 1 Mayıs ikramiyesi sadece bizim belediyemizde var. İlçe belediyesi olarak bu imkanları sağlayabildiğimiz için gururluyuz. Elimizden geldiği kadar işçimizin alın terini vermek için çalıştık, çalışıyoruz. Tasarruf ede ede kaynak yaratacağız” ifadelerini kullandı. İŞÇİLER SAMİMİYETİ ÖZLEMİŞTİ Toplu iş sözleşmesiyle birlikte yıllardır süre gelen mağduriyetin sona erdiğine dikkat çeken sendika başkanı Vedat Küçük ise “Arkadaşlarımız bu samimi ortamları çok özlemişti. Temizlik İşleri yıllardır mağdur oluyordu. Yıllardır devam eden mağduriyeti çözeceğimizi söylemiştik ve bunu da başardık. Bu anlamda bize hem maddi hem de manevi anlamda destek veren Başkanımıza sizlerin adına çok teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum” sözlerini kaydetti.
Emekçilere verdiği önemi toplu iş sözleşmelerinde ortaya koyan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet mesaiye yine işçilerle başladı. Temizlik işçileriyle güne başlayan Hürriyet, “Sizin gibi ağır iş yapan birimlere ek sosyal haklar verdik” dedi

Emekçilere verdiği önemi toplu iş sözleşmelerinde ortaya koyan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet mesaiye yine işçilerle başladı. Temizlik işçileriyle güne başlayan Hürriyet, “Sizin gibi ağır iş yapan birimlere ek sosyal haklar verdik” dedi

Toplu iş sözleşmesinin ardından müdürlükleri işçilerle bir araya gelmeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bu kez güne Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki işçilerle beraber başladı. Gültepe şantiyesinde işçileri ziyaret eden Başkan Hürriyet’e İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve Temizlik İşleri Müdürü İsmail Göksu da eşlik etti.

PARTİ AYRIMI YAPMADIK

İşçilerin ihtiyaçlarını sormak için güne onlarla birlikte başladığını belirten Belediye Başkanı Hürriyet, “Önemli bir toplu bir iş sözleşmesi gerçekleştirdik. ‘İşçiden nasıl daha fazla kar ederiz?’ diye düşünmedik. Hesabımızı da bilerek şeffaf bir şekilde en iyi sözleşmeyi yaptık. Parti ayrımı yapmadan, adil bir anlayış içinde yılların mağduriyetini gidermek için adil bir sistem oluşturduk. Ekonomik kriz, pandemi koşulları ve geçmiş borçlara rağmen 10 yıllık KHK mağduriyetini bir sözleşmede giderme fırsatımız oldu”  şeklinde konuştu.

EK SOSYAL HAKLAR VERİLDİ

Eşit işe eşit ücret mantığını uygulamaya gayret ettiklerinin altını çizen Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “KHK devamı olarak değil, gerçekten bir toplu sözleşme yaptık. Sözleşmemizin içine ek sosyal haklar ilave ettik. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşlerinde çalışan arkadaşlarımızın iş yükü daha fazla olduğu için iş güçlüğü primi, koku primi gibi ek sosyal haklar getirdik. Ramazan ayında kadrolulara sunulan koli hakkını tüm işçilere tanıdık. Kurban Bayramı’nda kurbanlar rahat rahat kesilsin diye bu sene 1000 TL, seneye 1500 TL ikramiye vereceğiz” dedi.

1 MAYIS İKRAMİYESİ BİR İLK

Müdürlükte kullanılan araçları satın almak için bir sene mücadele ettiğini belirten Başkan Hürriyet, “Araçları kiralamak yerine satın alarak büyük tasarruf sağladık. Bu tasarruf da sizlere zam olarak yansıdı. Yıllardır ikramiyeler 5+5’ti. Bu sözleşmeyle birlikte 15+15 ikramiye almış olacaksınız. Yine sözleşmeyle birlikte gelen 1 Mayıs ikramiyesi sadece bizim belediyemizde var. İlçe belediyesi olarak bu imkanları sağlayabildiğimiz için gururluyuz. Elimizden geldiği kadar işçimizin alın terini vermek için çalıştık, çalışıyoruz. Tasarruf ede ede kaynak yaratacağız” ifadelerini kullandı.

İŞÇİLER SAMİMİYETİ ÖZLEMİŞTİ

Toplu iş sözleşmesiyle birlikte yıllardır süre gelen mağduriyetin sona erdiğine dikkat çeken sendika başkanı Vedat Küçük ise “Arkadaşlarımız bu samimi ortamları çok özlemişti. Temizlik İşleri yıllardır mağdur oluyordu. Yıllardır devam eden mağduriyeti çözeceğimizi söylemiştik ve bunu da başardık. Bu anlamda bize hem maddi hem de manevi anlamda destek veren Başkanımıza sizlerin adına çok teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.