Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Büyükakın, makamını 2. sınıf öğrencisi Atalay'a bıraktı

GÜNDEM 22.04.2021 - 21:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2183+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın, makamını 2. sınıf öğrencisi Atalay'a bıraktı

Başkan Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını 2. Sınıf öğrencisi Eda Atalay’a devretti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını İzmit Emek Dayanışma İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Eda Atalay’a devretti. Çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu ifade eden Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çocuklar bizim her şeyimiz, onların yaşamlarında güzelliklerin hakim olması ve aydınlık gelecekleri için fedakarlıkla çalışmaya devam ediyoruz” dedi. ATALAY VE BÜYÜKAKIN ARASINDA HOŞ KONUŞMALAR YAŞANDI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bu koltuğu kendisine verdiği için Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Atalay, “Ben arkadaşlarım ile birlikte 2 yıldır 23 Nisan’ı kutlayamıyoruz. Önümüzdeki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayabilmek için bir önerim var. Haydi büyükler aşıya” dedi. Ziyaret sırasında Başkan Büyükakın, öğrenci Atalay’a “Ben okula gideyim sen başkanlık yap” teklifine bulundu. Başkan Büyükakın’ın teklifine Atalay “Efendim siz başkan olarak daha iyisiniz diye düşünüyorum” şeklinde cevap verdi. BAŞKAN BÜYÜKAKIN, ATALAY’IN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRECEK Çocuk bayramı dolayısı ile başkanlık koltuğuna oturan öğrenci Atalay, İzmit Emek Dayanışma İlk ve Ortaokuluna Resim ve Müzik Atölyesi, Okul Kütüphanelerinin büyütülmesi ve arkadaşları ile rahatça spor yapabilecekleri yeni spor alanların oluşturulmasını istedi. Başkan Büyükakın, Atalay’ın isteklerini “Tamam Başkanım” şeklinde cevapladı ve isteklerin yerine getirileceğini ifade etti.  
Başkan Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını 2. Sınıf öğrencisi Eda Atalay’a devretti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını İzmit Emek Dayanışma İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Eda Atalay’a devretti. Çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu ifade eden Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çocuklar bizim her şeyimiz, onların yaşamlarında güzelliklerin hakim olması ve aydınlık gelecekleri için fedakarlıkla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ATALAY VE BÜYÜKAKIN ARASINDA HOŞ KONUŞMALAR YAŞANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bu koltuğu kendisine verdiği için Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Atalay, “Ben arkadaşlarım ile birlikte 2 yıldır 23 Nisan’ı kutlayamıyoruz. Önümüzdeki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayabilmek için bir önerim var. Haydi büyükler aşıya” dedi. Ziyaret sırasında Başkan Büyükakın, öğrenci Atalay’a “Ben okula gideyim sen başkanlık yap” teklifine bulundu. Başkan Büyükakın’ın teklifine Atalay “Efendim siz başkan olarak daha iyisiniz diye düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, ATALAY’IN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRECEK

Çocuk bayramı dolayısı ile başkanlık koltuğuna oturan öğrenci Atalay, İzmit Emek Dayanışma İlk ve Ortaokuluna Resim ve Müzik Atölyesi, Okul Kütüphanelerinin büyütülmesi ve arkadaşları ile rahatça spor yapabilecekleri yeni spor alanların oluşturulmasını istedi. Başkan Büyükakın, Atalay’ın isteklerini “Tamam Başkanım” şeklinde cevapladı ve isteklerin yerine getirileceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.