Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Trafik Kazası 22.02.2021 - 16:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1995+ kez okundu.
 

Bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Körfez Barbaros Mahallesinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Körfez Barbaros Mahallesinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Fatih Işık (38) idaresindeki 41 SU 129 plakalı otomobil, Körfez Barbaros Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada ağır yaralanan Işık, kaldırıldığı Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. TOPRAĞA VERİLDİ Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil çekiciyle otoparka götürülürken trafik yan yolda bir süre kontrollü olarak verildi. Kaza anı bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin demir korkuluklara süratle çarpması ve ardından yola savrulması yer alıyor. Körfez Barbaros Mahallesinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Fatih Işık’ın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Körfez Mezarlığında toprağa verildi.   
Körfez Barbaros Mahallesinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Körfez Barbaros Mahallesinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Fatih Işık (38) idaresindeki 41 SU 129 plakalı otomobil, Körfez Barbaros Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada ağır yaralanan Işık, kaldırıldığı Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil çekiciyle otoparka götürülürken trafik yan yolda bir süre kontrollü olarak verildi. Kaza anı bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin demir korkuluklara süratle çarpması ve ardından yola savrulması yer alıyor. Körfez Barbaros Mahallesinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Fatih Işık’ın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Körfez Mezarlığında toprağa verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.