Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aydın Ünlü görevden alındı!

SİYASET 14.07.2021 - 17:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1477+ kez okundu.
 

Aydın Ünlü görevden alındı!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, sosyal medya hesabında açıkladığı karar ile görevden alındığını duyurdu.

2012 yılından beri görevde olan Ünlü, sosyal medya hesabından görevden alındığını duyurdu. Ünlü yaptığı açıklamada, “Tüm dava arkadaşlarım bu süreçte vakur davranmaları ve genel merkezimizden gelecek talimatlar doğrultusunda hareket etmelerini önemle rica ederim” dedi. “KUTSAL GÖREVİM SON BULDU” Ünlü’nün açıklaması şu şekilde: “Kamuoyuna saygı ile duyurulur, 2012 yılında geldiğim  MHP İl başkanlığı görevim bugün itibari ile son bulmuştur. Liderim Devlet Bahçeli ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Semih Yalçın Bey'in bilgilendirmesi ile bu kutsal görevim son bulmuştur. “KIRMIZI ÇİZGİM” Kırmızı çizgilerim değişmeyecek liderime bağlılığım ve ülküdaşlık hukukum kırmızı çizgim olacak. Tüm dava arkadaşlarım bu süreçte vakur davranmaları ve genel merkezimizden gelecek talimatlar doğrultusunda hareket etmelerini önemle rica ederim. Sizi önemsiyoruz, iyi ki varsınız!!!”    
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, sosyal medya hesabında açıkladığı karar ile görevden alındığını duyurdu.

2012 yılından beri görevde olan Ünlü, sosyal medya hesabından görevden alındığını duyurdu. Ünlü yaptığı açıklamada, “Tüm dava arkadaşlarım bu süreçte vakur davranmaları ve genel merkezimizden gelecek talimatlar doğrultusunda hareket etmelerini önemle rica ederim” dedi.

“KUTSAL GÖREVİM SON BULDU”

Ünlü’nün açıklaması şu şekilde: “Kamuoyuna saygı ile duyurulur, 2012 yılında geldiğim  MHP İl başkanlığı görevim bugün itibari ile son bulmuştur. Liderim Devlet Bahçeli ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Semih Yalçın Bey'in bilgilendirmesi ile bu kutsal görevim son bulmuştur.

“KIRMIZI ÇİZGİM”

Kırmızı çizgilerim değişmeyecek liderime bağlılığım ve ülküdaşlık hukukum kırmızı çizgim olacak. Tüm dava arkadaşlarım bu süreçte vakur davranmaları ve genel merkezimizden gelecek talimatlar doğrultusunda hareket etmelerini önemle rica ederim. Sizi önemsiyoruz, iyi ki varsınız!!!”

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.