Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aşıklardan Körfezlilere müzik ziyafeti

SANAT 20.09.2021 - 13:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2475+ kez okundu.
 

Aşıklardan Körfezlilere müzik ziyafeti

Körfez Belediyesi, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak 'Âşıklar Gecesi' programı düzenledi. Binlerce kişiye erişilen programda âşıklar, izleyenlere müzik keyfi yaşattı

Körfez Belediyesi tarafından, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak Âşıklar Gecesi programı düzenledi. Pandemi dolayısıyla seyircisiz olarak Esentepe Âşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen program, sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayınla vatandaşlara ulaştırıldı. FARKLI KÜLTÜRLER BİR ARADA Esentepe Âşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen programa; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Aşık Temel Turabi, Aşık Taner Öztürkoğlu, Aşık Emrah Cevheri, Aşık Osman Sayar, Sunucu Şair Osman Nuri Koçak ve birim müdürleri katılım sağladı. Sosyal Medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan ve binlerce kişinin eriştiği programda, âşıklar izleyenleri diyar diyar gezdirdi.  
Körfez Belediyesi, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak 'Âşıklar Gecesi' programı düzenledi. Binlerce kişiye erişilen programda âşıklar, izleyenlere müzik keyfi yaşattı

Körfez Belediyesi tarafından, sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak Âşıklar Gecesi programı düzenledi. Pandemi dolayısıyla seyircisiz olarak Esentepe Âşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen program, sosyal medya kanalları üzerinden canlı yayınla vatandaşlara ulaştırıldı.

FARKLI KÜLTÜRLER BİR ARADA

Esentepe Âşık Mevlüt İhsani Çadırı’nda gerçekleştirilen programa; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Aşık Temel Turabi, Aşık Taner Öztürkoğlu, Aşık Emrah Cevheri, Aşık Osman Sayar, Sunucu Şair Osman Nuri Koçak ve birim müdürleri katılım sağladı. Sosyal Medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan ve binlerce kişinin eriştiği programda, âşıklar izleyenleri diyar diyar gezdirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.