Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aşıklar, diyar diyar gezdirdi

GÜNDEM 11.10.2021 - 20:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2537+ kez okundu.
 

Aşıklar, diyar diyar gezdirdi

Kültür-sanat etkinliklerine devam eden Körfez Belediyesi, âşıklar Gecesi programı kapsamında; şair ve âşıkları Körfezlilerle buluşturdu.

Körfez’de Esentepe Mahallesi’nde bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı’nda düzenlenen programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Şair Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Ozan Cahit Yaşar, Âşık Zafer Kazancı, Âşık Tahsin Kuştaşoğlu, sunucu Şair Osman Nuri Koçak, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katılım sağladı. BAŞKAN SÖĞÜT, “EN GÜZEL YANSIMASI” Âşıklar Gecesi programında konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Anadolu gönül ikliminin en güzel yansımalarını bizlere aktaran çok değerli Halk Ozanlarımız, bizi diyar diyar Anadolu’nun bir ucundan bir ucuna götürdü. Düzenlediğimiz bu etkinlikler, geçmişimizle günümüzü birbirine bağlıyor. Nesilden nesile bu kültürümüzün yaşatılması için, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi göstermesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ozanlarımızın ağızlarına, yüreklerine sağlık” dedi. OZANLAR’DAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR Düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getiren ozanlar, “Türkiye’de, Erzurum’dan sonra bir ilki Körfez’de hayata geçirerek geleneksel hale getiren, ozanlarla halkı buluşturan Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdiler.  
Kültür-sanat etkinliklerine devam eden Körfez Belediyesi, âşıklar Gecesi programı kapsamında; şair ve âşıkları Körfezlilerle buluşturdu.

Körfez’de Esentepe Mahallesi’nde bulunan Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı’nda düzenlenen programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Şair Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Ozan Cahit Yaşar, Âşık Zafer Kazancı, Âşık Tahsin Kuştaşoğlu, sunucu Şair Osman Nuri Koçak, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

BAŞKAN SÖĞÜT, “EN GÜZEL YANSIMASI”
Âşıklar Gecesi programında konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Anadolu gönül ikliminin en güzel yansımalarını bizlere aktaran çok değerli Halk Ozanlarımız, bizi diyar diyar Anadolu’nun bir ucundan bir ucuna götürdü. Düzenlediğimiz bu etkinlikler, geçmişimizle günümüzü birbirine bağlıyor. Nesilden nesile bu kültürümüzün yaşatılması için, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi göstermesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ozanlarımızın ağızlarına, yüreklerine sağlık” dedi.

OZANLAR’DAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR
Düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getiren ozanlar, “Türkiye’de, Erzurum’dan sonra bir ilki Körfez’de hayata geçirerek geleneksel hale getiren, ozanlarla halkı buluşturan Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.