Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Altınova, değerleriyle önemli bir bölge

GÜNDEM 21.09.2021 - 15:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2467+ kez okundu.
 

Altınova, değerleriyle önemli bir bölge

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Giresun Milletvekili, AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ı ilçede ağırladı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Giresun Milletvekili, AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ı ilçede ağırladı. AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler. Milletvekili Öztürk ve KBB Başkan Vekili Çakmak Altınova’nın özel bir bölge olduğunu dile getirerek, “Altınova, Sanayi ve tarımın birlikte sürdürebilen örnek bir bölgedir” dediler. “STRATEJİK ÖNEMİ ARTIYOR” AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler. Milletvekili Öztürk ve KBB Başkan Vekili Çakmak, Altınova’nın her geçen gün stratejik olarak öneminin arttığını söyleyerek, “Sanayiyi ve tarımı harmanlamayı başaran, tarihe ve kültüre sahip çıkan Başkan Oral ve ilçe dinamiklerini kutluyoruz” dediler. “YAKIN KOMŞUYUZ” Yapılan çalışmalar ve projeler hakkında misafirlerine bilgi veren Başkan Oral, “Altınova, Osmangazi Köprüsüyle Kocaeli, İstanbul ve Bursa illeriyle yakın komşu durumuna geldi. Biz, 20 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidebiliyoruz. “EL ELE VEREREK ÇALIŞIYORUZ” Tersaneleriyle, Osmangazi Köprüsüyle, Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesiyle, tarihi dokusu, doğal değerleri ve tarımsal ürünleriyle Altınova bölgemizin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımları hükümetimizin destekleri ve sanayi işbirliğiyle, el ele vererek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. Ziyarette Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit de yer aldı. Ziyaret sonunda Başkan Oral, Milletvekili Öztürk ve KBB Başkan Vekili Çakmak’a günün anısına çeşitli hediyeler verdi.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Giresun Milletvekili, AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ı ilçede ağırladı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Giresun Milletvekili, AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ı ilçede ağırladı.

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili Öztürk ve KBB Başkan Vekili Çakmak Altınova’nın özel bir bölge olduğunu dile getirerek, “Altınova, Sanayi ve tarımın birlikte sürdürebilen örnek bir bölgedir” dediler.

“STRATEJİK ÖNEMİ ARTIYOR”

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler. Milletvekili Öztürk ve KBB Başkan Vekili Çakmak, Altınova’nın her geçen gün stratejik olarak öneminin arttığını söyleyerek, “Sanayiyi ve tarımı harmanlamayı başaran, tarihe ve kültüre sahip çıkan Başkan Oral ve ilçe dinamiklerini kutluyoruz” dediler.

“YAKIN KOMŞUYUZ”

Yapılan çalışmalar ve projeler hakkında misafirlerine bilgi veren Başkan Oral, “Altınova, Osmangazi Köprüsüyle Kocaeli, İstanbul ve Bursa illeriyle yakın komşu durumuna geldi. Biz, 20 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidebiliyoruz.

“EL ELE VEREREK ÇALIŞIYORUZ”

Tersaneleriyle, Osmangazi Köprüsüyle, Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesiyle, tarihi dokusu, doğal değerleri ve tarımsal ürünleriyle Altınova bölgemizin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımları hükümetimizin destekleri ve sanayi işbirliğiyle, el ele vererek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit de yer aldı. Ziyaret sonunda Başkan Oral, Milletvekili Öztürk ve KBB Başkan Vekili Çakmak’a günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.