Vali Yavuz'un eşi gönüllere giriyor

KENDİSİ BAŞLATMIŞTI

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşların gönüllerini almak, devletin sıcak ve şefkatli yüzünü yansıtmak, sıcak elini htirmek için “Gönülden Gönüle" projesini başlatmıştı. Selda Yavuz, proje kapsamındaki ziyaret ve temaslarına devam ediyor.

ÖNCE ŞEHİT AİLESİ

Selda Yavuz, ziyaretlerine Hakkâri’de askerlik görevini yerine getirirken şehit olan Şehit Jandarma Er Arif Meydan’ın ailesi ile başladı. Şehit ailesinin acılarını paylaşıp, hal ve hatırlarını soran Selda Yavuz; “Her zaman siz değerli şehit ailelerimizin yanındayız. Sizlere çok şey borçluyuz ve sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz” diyerek, bir talepleri olup olmadığını sordu. Bayan Yavuz, Şemdinli’de gazi olan Bayram Damar ve ailesini de ziyaret ederek, ihtiyaçlarını öğrendi.

MEMNUN KALDILAR

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini belirten şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, “Sayın Valimizin değerli eşinin bizleri unutmayarak ziyaret etmesi, bizler için ayrı bir mutluluk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Öte yandan Selda Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımıyla yaşamını sürdüren 7 aileyi ziyaret ederek, bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Bayan Yavuz’u görünce çok mutlu olduklarını söyleyen aileler, “Allah devletimize zeval vermesin” dedi.