Kocaeli'de koronadan 5 kişi öldü

Artan koronavirüs vakaları ölümleri de beraberinde getirdi. Kocaeli'de bugün koronavirüs nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti.

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kavaklar Caddesi mevkiinde ikamet eden Büyükşehir Belediyesinden emekli Adem Soğukoğlu (62) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Adem Solakoğlu’nun cenazesi Kent Camiinden alınarak Hamidiye Köy Mezarlığında toprağa verildi.

3 ÇOCUK BABASI

Yenidoğan Mahallesi Vadi Sokak üzerinde ikamet eden Seka emeklisi Ali Ülgü (72) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Ali Ülgü’nün cenazesi Kent Camiinden alınarak Kent Mezarlığında toprağa verildi.

5 ÇOCUK ANNESİ

İzmit Erenler Mahallesi Gazeteci Kazım Ertek Caddesi mevkiinde ikamet eden Ayşe Tunca (91) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 5 çocuk annesi olan Ayşe Tunca’nın cenazesi Kent Camiinden alınarak Kent Mezarlığında toprağa verildi.

78 YAŞINDA

Derince Çenedağ Mahallesi Yıldırımlar Sokak üzerinde ikamet eden Hollanda’dan emekli Hacı Hasan Yıldırım (78) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Hacı Hasan Yıldırım’ın cenazesi Harmantarla Camiinden alınarak Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.

2 ÇOCUK BABASI

Derince Yenikent Mahallesi Ebru Sokak üzerinde ikamet eden Körfez Belediyesinden emekli Şevki Kılıç (73) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Şevki Kılıç’ın cenazesi Yenikent Camiinden alınarak Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.