Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıtadan yaralı kediye yardım eli

YAŞAM 18.06.2019 - 14:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1700+ kez okundu.
 

Zabıtadan yaralı kediye yardım eli

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaralı haldeki yavru kediye sahip çıktı. Kedi, bakım ve tedavisi için ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon’a götürüldü

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çağrı merkezine gelen telefon sonrasında hareket geçti. Vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yavru kedi, zabıta ekipleri tarafından bulunduğu bölgeden alındı ve tedavisi için Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü. TEDAVİSİNE BAŞLANDI Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde uzman veteriner tarafından ilk müdahalede bulunulan yavru kedi için hemen tedavi süreci başlatıldı. Vatandaşlar da kısa süre içerisinde bölgeye gelen ve yavru kedinin tedavisi için çalışma yürüten Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaralı haldeki yavru kediye sahip çıktı. Kedi, bakım ve tedavisi için ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon’a götürüldü

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çağrı merkezine gelen telefon sonrasında hareket geçti. Vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yavru kedi, zabıta ekipleri tarafından bulunduğu bölgeden alındı ve tedavisi için Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü.

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde uzman veteriner tarafından ilk müdahalede bulunulan yavru kedi için hemen tedavi süreci başlatıldı. Vatandaşlar da kısa süre içerisinde bölgeye gelen ve yavru kedinin tedavisi için çalışma yürüten Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.