Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Zabıta Sevindirdi

GÜNDEM 02.11.2018 - 20:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1670+ kez okundu.
 

Zabıta Sevindirdi

İzmit Belediyesi vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Duyarlı bir vatandaş tarafından sokakta bulunan çanta İzmit Zabıtasına teslim edildi

İzmit Belediyesi vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Duyarlı bir vatandaş tarafından sokakta bulunan çanta İzmit Zabıtasına teslim edildi. Zabıta yetkilileri, çanta içindeki kimlik yardımıyla Recep Özdemir isimli vatandaşa ulaştı. İçerisinde kimlik kartının yanı sıra kredi kartları da bulunan çantasını İzmit Zabıtasının elinden alan Recep Özdemir büyük sevinç yaşadı. Umudunu kestiği çantasına kavuşan Özdemir “İzmit zabıtasına ne kadar teşekkür etsem azdır” şeklinde konuştu. YARALI ÖRDEĞE ZABITA ŞEFKATİ Bu arada İzmit Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaralı bir ördeğe de sahip çıktılar. Zabıtalar, şehir merkezinde bulunan yaralı ördeği Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürerek tedavisinin yapılmasını sağladılar.
İzmit Belediyesi vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Duyarlı bir vatandaş tarafından sokakta bulunan çanta İzmit Zabıtasına teslim edildi

İzmit Belediyesi vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Duyarlı bir vatandaş tarafından sokakta bulunan çanta İzmit Zabıtasına teslim edildi. Zabıta yetkilileri, çanta içindeki kimlik yardımıyla Recep Özdemir isimli vatandaşa ulaştı. İçerisinde kimlik kartının yanı sıra kredi kartları da bulunan çantasını İzmit Zabıtasının elinden alan Recep Özdemir büyük sevinç yaşadı. Umudunu kestiği çantasına kavuşan Özdemir “İzmit zabıtasına ne kadar teşekkür etsem azdır” şeklinde konuştu.

YARALI ÖRDEĞE ZABITA ŞEFKATİ

Bu arada İzmit Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaralı bir ördeğe de sahip çıktılar. Zabıtalar, şehir merkezinde bulunan yaralı ördeği Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürerek tedavisinin yapılmasını sağladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.