Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yürürken düşen öğretmen yaşamını yitirdi

Vefat 02.06.2020 - 13:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2247+ kez okundu.
 

Yürürken düşen öğretmen yaşamını yitirdi

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 52 yaşındaki İbrahim Özdemir düşerek başını çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan ve Karamürsel'de ikamet eden evli bir çocuk babası İbrahim Özdemir (52) önceki gün Karamüsel'de yolda yürüdüğü esnada aniden fenalaşarak yere düştü. Yere düşerken kafasını da vuran Özdemir’i görenler hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kalp krizi geçirdiği ve başını yere vurduğu belirlenen İbrahim Öğretmeni ilk müdahalesini yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine götürdü. TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI Ancak İbrahim hoca burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Başını yere vurması nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirlenen İbrahim Özdemir’in ölüm haberi Balıkesir’de ikamet eden ailesine haber verildi. Kocaeli’nde eğitim camiasını da yasa boğan İbrahim Öğretmenin cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Balıkesir’e götürüldü.
İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 52 yaşındaki İbrahim Özdemir düşerek başını çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan ve Karamürsel'de ikamet eden evli bir çocuk babası İbrahim Özdemir (52) önceki gün Karamüsel'de yolda yürüdüğü esnada aniden fenalaşarak yere düştü. Yere düşerken kafasını da vuran Özdemir’i görenler hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kalp krizi geçirdiği ve başını yere vurduğu belirlenen İbrahim Öğretmeni ilk müdahalesini yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine götürdü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ancak İbrahim hoca burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Başını yere vurması nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirlenen İbrahim Özdemir’in ölüm haberi Balıkesir’de ikamet eden ailesine haber verildi. Kocaeli’nde eğitim camiasını da yasa boğan İbrahim Öğretmenin cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Balıkesir’e götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.