Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yurt, sevgisi evlere sığmıyor

GÜNDEM 06.03.2019 - 12:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2247+ kez okundu.
 

Yurt, sevgisi evlere sığmıyor

Körfez Yarımca Mahallesi’nde herkes tarafından Mimar Sinan Mahalle muhtarı Şengul Yurt, adete bir belediye başkan adayı gibi yaptığı ev ziyaretine ilgi büyük olunca, artık kesin kazanacağına yürekten inanıyor.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı Şengül Yurt 31 Mart 2019 da yapılacak seçimlere, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve ev ziyaretlerine ağırlık veren Aday Şengül Yurt’a  olan sevgi evlere sığmazken , desteklerde gün gittikçe artıyor. Sanki Belediye Başkan adayı Aday olan ve  ziyaret ettiği çat kapı ziyaretlerinde sıcak ve samimi karşılanan Muhtar adayı Yurt tek başına kendini tanıtan broşür ile vatandaşın karşısına çıkarak, “Hayatımın tamamı Körfez ilçe Mimar Sinan Mahallesi’nde geçti.. BuMahallenin her yerinde anılarım var. Sıkıntıları, vatandaşlarımızın neler istediğini çok iyi biliyorum. İlçemizin en güzel mahallelerinden olan Mimar Sinan’ın her noktasına hizmet götüreceğiz. Kimseyi ama kimseyi ayırt etmeyeceğiz” dedi.  Mahalle Muhtar adayı Şengül Yurt’un bu azimli çalışması vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılanıyor.
Körfez Yarımca Mahallesi’nde herkes tarafından Mimar Sinan Mahalle muhtarı Şengul Yurt, adete bir belediye başkan adayı gibi yaptığı ev ziyaretine ilgi büyük olunca, artık kesin kazanacağına yürekten inanıyor.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı Şengül Yurt 31 Mart 2019 da yapılacak seçimlere, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve ev ziyaretlerine ağırlık veren Aday Şengül Yurt’a  olan sevgi evlere sığmazken , desteklerde gün gittikçe artıyor.

Sanki Belediye Başkan adayı

Aday olan ve  ziyaret ettiği çat kapı ziyaretlerinde sıcak ve samimi karşılanan Muhtar adayı Yurt tek başına kendini tanıtan broşür ile vatandaşın karşısına çıkarak, “Hayatımın tamamı Körfez ilçe Mimar Sinan Mahallesi’nde geçti.. BuMahallenin her yerinde anılarım var. Sıkıntıları, vatandaşlarımızın neler istediğini çok iyi biliyorum. İlçemizin en güzel mahallelerinden olan Mimar Sinan’ın her noktasına hizmet götüreceğiz. Kimseyi ama kimseyi ayırt etmeyeceğiz” dedi.

 Mahalle Muhtar adayı Şengül Yurt’un bu azimli çalışması vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.