Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi geliyor

YAŞAM 05.10.2020 - 23:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2692+ kez okundu.
 

Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi geliyor

Kocaeli’nin muhtelif bölgelerinde gençlere fırsatlar sunan gençlik merkezlerine çok yakında Yukarı Hereke bölgesi de dâhil olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni eklemeye hazırlanıyor. Kocaeli’nin muhtelif bölgelerinde gençlere fırsatlar sunan gençlik merkezlerine çok yakında Yukarı Hereke bölgesi de dâhil olacak. Körfez ilçesinde bulunan Yukarı Hereke Gençlik Merkezi, Yukarı Hereke Mahallesi Atabey Sokaktaki Ahmedi Hani Parkı içerisindeki binada hizmet verecek. GENÇLİK MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri gençlere önemli fırsatlar sunuyor. Gençlerin vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak, böylece hem eğitim yönünden hem de sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunan Gençlik Merkezlerinin ücretsiz olması ve ortaya koyduğu başarı grafiği ilgiyi epeyce arttırıyor. Büyükşehir Belediyesi artan ilgi karşısında Gençlik Merkezlerini Kocaeli’nin birçok bölgesine yaymaya başladı. Son olarak Yukarı Hereke Mahallesi için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin uğrak yerlerinden olan Ahmedi Hani Parkı içinde bulunan binada imar çalışmalarına başladı. GENÇLERE HİTAP EDEN MİMARİ BİNA Yukarı Herekeli gençlerin yararlanacağı ve gelişimine katkı sağlayacağı Gençlik Merkezi, mimari açıdan da göz kamaştıracak. Tek katlı yayvan şekilde imar edilen binanın görünümü de gençlere hitap edecek. Gençlere ücretsiz hizmet verecek binanın tadilatları devam ediyor. İÇİNDE YOK YOK Yukarı Hereke Gençlik Merkezi, Körfez İlçesi Hereke bölgesinde hizmet verecek. 500 metrekarelik kapalı alana inşa edilen bina içinde 4 adet sınıf bulunacak. Bunun yanı sıra bina içinde Divaniye, Kütüphane, Toplantı Salonu, Bilgisayar - Play Statıon Salonu, Gösteri Salonu ve Sanat Atölyesi hizmet verecek.
Kocaeli’nin muhtelif bölgelerinde gençlere fırsatlar sunan gençlik merkezlerine çok yakında Yukarı Hereke bölgesi de dâhil olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni eklemeye hazırlanıyor. Kocaeli’nin muhtelif bölgelerinde gençlere fırsatlar sunan gençlik merkezlerine çok yakında Yukarı Hereke bölgesi de dâhil olacak. Körfez ilçesinde bulunan Yukarı Hereke Gençlik Merkezi, Yukarı Hereke Mahallesi Atabey Sokaktaki Ahmedi Hani Parkı içerisindeki binada hizmet verecek.

GENÇLİK MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri gençlere önemli fırsatlar sunuyor. Gençlerin vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak, böylece hem eğitim yönünden hem de sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunan Gençlik Merkezlerinin ücretsiz olması ve ortaya koyduğu başarı grafiği ilgiyi epeyce arttırıyor. Büyükşehir Belediyesi artan ilgi karşısında Gençlik Merkezlerini Kocaeli’nin birçok bölgesine yaymaya başladı. Son olarak Yukarı Hereke Mahallesi için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin uğrak yerlerinden olan Ahmedi Hani Parkı içinde bulunan binada imar çalışmalarına başladı.

GENÇLERE HİTAP EDEN MİMARİ BİNA

Yukarı Herekeli gençlerin yararlanacağı ve gelişimine katkı sağlayacağı Gençlik Merkezi, mimari açıdan da göz kamaştıracak. Tek katlı yayvan şekilde imar edilen binanın görünümü de gençlere hitap edecek. Gençlere ücretsiz hizmet verecek binanın tadilatları devam ediyor.

İÇİNDE YOK YOK

Yukarı Hereke Gençlik Merkezi, Körfez İlçesi Hereke bölgesinde hizmet verecek. 500 metrekarelik kapalı alana inşa edilen bina içinde 4 adet sınıf bulunacak. Bunun yanı sıra bina içinde Divaniye, Kütüphane, Toplantı Salonu, Bilgisayar - Play Statıon Salonu, Gösteri Salonu ve Sanat Atölyesi hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.