Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yücel Şanlı’dan gövde gösterisi

SİYASET 14.02.2020 - 23:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1858+ kez okundu.
 

Yücel Şanlı’dan gövde gösterisi

Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu’nda ilçe başkan adayı Ahmet Yücel şanlı bu akşam Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Ülker Gold Düğün Salonu’nda yaklaşık 300 kişi İYİ Parti delegeleri ile partililere yemek verdi.

Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu’nda ilçe başkan adayı Ahmet Yücel şanlı bu akşam Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Ülker Gold Düğün Salonu’nda yaklaşık 300 kişi  İYİ Parti delegeleri ile partililere yemek verdi. Niçin aday oldum Açılış ve selamlama konuşması yapan İYİ Parti Körfez İlçe Başkan adayı Yücel konuşmasında; “ AK Parti’nin tek adam rejimiyle ülke yönetiminde yetersiz kaldığı AK Parti politikalarının ülkeyi zora soktuğu bilinmektedir. Liderimiz Meral Akşener’in Laik Milliyetçi Atatürkçü Muhafazakarlık çerçevesinde oluşturduğu İYİ Parti’de yer alarak , ülkeme ve ilçeme sizlerin desteği ile hizmet için aday oldum. Diyen Şanlı sözlerini şöyle sürdürdü. “ Körfez ilçe İYİ Parti Teşkilatı olarak bayrağı bir adım daha ileri götürebilmek için ve Demokrasi şölenine katkı yapmak için aday oldum. Allah nasip ederde sizin oylarınızla seçilirsem yönetimimizde; Dürüstlük, şeffaflık, Adalet Ortak karar alma ve önemlisi hesap verebilirlik esas olacaktır. Tüm ilçe teşkilatı kucaklanacaktır. Sözümüz sözdür. Desteklerinizi bekliyorum Bu esasların ışığında tüm delegelerimizin ve üyelerimizin desteğini bekliyor, katılımınız için yürekten teşekkür ediyoruz. Diğer aday arkadaşlarımıza başarılar diliyor. Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileriz.   Yücel Şanlı Kimdir 1965 Yarımca Doğumlu olan Ahmet Şanlı Yücel Tüpraş Emekli oldu. Üç çocuk babası olan Şanlı üç babası olup Üniversite mezunu.  
Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu’nda ilçe başkan adayı Ahmet Yücel şanlı bu akşam Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Ülker Gold Düğün Salonu’nda yaklaşık 300 kişi İYİ Parti delegeleri ile partililere yemek verdi.

Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu’nda ilçe başkan adayı Ahmet Yücel şanlı bu akşam Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Ülker Gold Düğün Salonu’nda yaklaşık 300 kişi  İYİ Parti delegeleri ile partililere yemek verdi.

Niçin aday oldum

Açılış ve selamlama konuşması yapan İYİ Parti Körfez İlçe Başkan adayı Yücel konuşmasında; “ AK Parti’nin tek adam rejimiyle ülke yönetiminde yetersiz kaldığı AK Parti politikalarının ülkeyi zora soktuğu bilinmektedir. Liderimiz Meral Akşener’in Laik Milliyetçi Atatürkçü Muhafazakarlık çerçevesinde oluşturduğu İYİ Parti’de yer alarak , ülkeme ve ilçeme sizlerin desteği ile hizmet için aday oldum. Diyen Şanlı sözlerini şöyle sürdürdü. “ Körfez ilçe İYİ Parti Teşkilatı olarak bayrağı bir adım daha ileri götürebilmek için ve Demokrasi şölenine katkı yapmak için aday oldum. Allah nasip ederde sizin oylarınızla seçilirsem yönetimimizde; Dürüstlük, şeffaflık, Adalet Ortak karar alma ve önemlisi hesap verebilirlik esas olacaktır. Tüm ilçe teşkilatı kucaklanacaktır. Sözümüz sözdür.

Desteklerinizi bekliyorum

Bu esasların ışığında tüm delegelerimizin ve üyelerimizin desteğini bekliyor, katılımınız için yürekten teşekkür ediyoruz. Diğer aday arkadaşlarımıza başarılar diliyor. Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileriz.  

Yücel Şanlı Kimdir

1965 Yarımca Doğumlu olan Ahmet Şanlı Yücel Tüpraş Emekli oldu. Üç çocuk babası olan Şanlı üç babası olup Üniversite mezunu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.