Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yolcu otobüsünden 30 kilo eroin çıktı!

ASAYİŞ 27.08.2020 - 23:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1685+ kez okundu.
 

Yolcu otobüsünden 30 kilo eroin çıktı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınarak durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda 59 paket halinde 30 kilo 800 gram erin ele geçirilirken konu ile ilgili 2 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınarak durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda 59 paket halinde 30 kilo 800 gram erin ele geçirilirken konu ile ilgili 2 kişi göz altına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında bir yolcu otobüsü takibe alındı. TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde 26 Ağustos günü durdurulan yolcu otobüsünde narkotik Köpeği Alfa ile yapılan aramada 59 paket halinde 30 kilo 800 gram eroin ele geçirilirken konu ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürülürken olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınarak durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda 59 paket halinde 30 kilo 800 gram erin ele geçirilirken konu ile ilgili 2 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alınarak durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda 59 paket halinde 30 kilo 800 gram erin ele geçirilirken konu ile ilgili 2 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında bir yolcu otobüsü takibe alındı. TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde 26 Ağustos günü durdurulan yolcu otobüsünde narkotik Köpeği Alfa ile yapılan aramada 59 paket halinde 30 kilo 800 gram eroin ele geçirilirken konu ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürülürken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.