Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yılmaz ve Söğüt Hereke’yi turladı

SİYASET 01.03.2019 - 22:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1763+ kez okundu.
 

Yılmaz ve Söğüt Hereke’yi turladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Hereke’de esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi, talep ve önerileri dinledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, teşkilat üyeleri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Hereke Agah Ateş ve Hacı Akif Mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulundular. Mahallede faaliyet gösteren Hereke Semt Polikliniği’ni ve Hereke Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden AK Partililer burada çalışanlarla kolaylıklar dilediler. SÖĞÜT’E DESTEK İSTEDİ Esnaflara yapılacak projeler hakkında bilgi veren, onların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Adayı Şener Söğüt, “Halkımızın görüşlerini de alarak hazırladığımız projelerimiz ile sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını da yerine getirerek Körfez’imizi daha güzel noktalara taşımak amacı içinde hizmet vereceğiz” dedi. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da Herekelilerden istikrarın devamı için Şener Söğüt’e destek istedi.    
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Hereke’de esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi, talep ve önerileri dinledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, teşkilat üyeleri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Hereke Agah Ateş ve Hacı Akif Mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulundular. Mahallede faaliyet gösteren Hereke Semt Polikliniği’ni ve Hereke Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden AK Partililer burada çalışanlarla kolaylıklar dilediler.

SÖĞÜT’E DESTEK İSTEDİ

Esnaflara yapılacak projeler hakkında bilgi veren, onların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Adayı Şener Söğüt, “Halkımızın görüşlerini de alarak hazırladığımız projelerimiz ile sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını da yerine getirerek Körfez’imizi daha güzel noktalara taşımak amacı içinde hizmet vereceğiz” dedi. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da Herekelilerden istikrarın devamı için Şener Söğüt’e destek istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.