Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yılın ilk gününde koronadan 3 kişi öldü!

Vefat 01.01.2021 - 17:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1597+ kez okundu.
 

Yılın ilk gününde koronadan 3 kişi öldü!

Tüm yurtta etkisi devam eden koronavirüs 2021'de de can almaya devam ediyor. Bugün itibariyle Kocaeli'de 3 vatandaşımız koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Elmas Yıldırım vefat etti Körfez Kuzey Mahallesinde ikamet eden çiftçi merhum Fikri Yıldırım’ın eşi Elmas Yıldırım (88) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 6 çocuk annesi olan Elmas Yıldırım’ın cenazesi Gümüşhane Avşarbeyli Köyünde toprağa verildi. Nazmi Sapmaz vefat etti İzmit Kozluk Mahallesinde ikamet eden Seka emeklisi Nazmi Sapmaz (69) tedavi gördüğü hastanede Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Nazmi Sapmaz’ın cenazesi Kandıra Hediyeli Mezarlığında toprağa verildi. Nazire Kayabay vefat etti İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesinde ikamet eden boyacı merhum Selahattin Kayabay’ın eşi Nazire Kayabay (69) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 2 çocuk annesi olan Nazire Kayabay’ın cenazesi Orhaniye Mezarlığında toprağa verildi.
Tüm yurtta etkisi devam eden koronavirüs 2021'de de can almaya devam ediyor. Bugün itibariyle Kocaeli'de 3 vatandaşımız koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Elmas Yıldırım vefat etti

Körfez Kuzey Mahallesinde ikamet eden çiftçi merhum Fikri Yıldırım’ın eşi Elmas Yıldırım (88) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 6 çocuk annesi olan Elmas Yıldırım’ın cenazesi Gümüşhane Avşarbeyli Köyünde toprağa verildi.

Nazmi Sapmaz vefat etti

İzmit Kozluk Mahallesinde ikamet eden Seka emeklisi Nazmi Sapmaz (69) tedavi gördüğü hastanede Covid-19 nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Nazmi Sapmaz’ın cenazesi Kandıra Hediyeli Mezarlığında toprağa verildi.

Nazire Kayabay vefat etti

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesinde ikamet eden boyacı merhum Selahattin Kayabay’ın eşi Nazire Kayabay (69) Covid-19 nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 2 çocuk annesi olan Nazire Kayabay’ın cenazesi Orhaniye Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.