Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Yerinde görerek çözüm üreteceğiz”

SİYASET 18.04.2019 - 12:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1631+ kez okundu.
 

“Yerinde görerek çözüm üreteceğiz”

Körfezli muhtarları ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bir mahallemizde sıkıntı varsa, muhtarımız ile birlikte o sıkıntıyı yerinde görerek inceleceğiz. Detayları görmeden çözüm üretmek zordur” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve mahalle muhtarlarını ağırladı. Körfez Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe’nin de katıldığı ziyarette muhtarları belediye meclis salonunda ağırlayan Şener Söğüt, tek tek muhtarları tebrik etti, kendisine iletilen tebrikleri de kabul etti. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Söğüt, “Bizim gibi sizler de seçim sürecini atlattınız ve görevinizin başındasınız. Hepimize hayırlı olsun” dedi. BİRLİKTE DEĞERLENDİRECEĞİZ “Oldukça güzel bir seçim süreci geçirdik” diyen Şener Söğüt, “Seçim sürecini tamamladık. Bundan sonra da yine kardeşlik ruhu içerisinde, bir ve beraber olarak görevimize devam ederek, ilçemizin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışacağız. Belirli aralıklarla da bir araya gelerek sizlerin talep ve önerilerini dinleyeceğiz, birlikte değerlendireceğiz” dedi. “BİZZAT YERİNDE GÖRECEĞİM” “Muhtarlarımız ile mahalleleri gezerek sıkıntıları bizzat yerinde göreceğiz” diyen Söğüt, “Siyasette benim 17 yıllık aktif siyaset içerisinde gördüğüm bu. Detayları görmeden, hmeden çözümünü bulmak zordur. İçinde olmak lazım” dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar da muhtarlar adına Şener Söğüt’e çiçek takdim etti, görevinde başarılar diledi.  
Körfezli muhtarları ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bir mahallemizde sıkıntı varsa, muhtarımız ile birlikte o sıkıntıyı yerinde görerek inceleceğiz. Detayları görmeden çözüm üretmek zordur” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve mahalle muhtarlarını ağırladı. Körfez Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe’nin de katıldığı ziyarette muhtarları belediye meclis salonunda ağırlayan Şener Söğüt, tek tek muhtarları tebrik etti, kendisine iletilen tebrikleri de kabul etti. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Söğüt, “Bizim gibi sizler de seçim sürecini atlattınız ve görevinizin başındasınız. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

BİRLİKTE DEĞERLENDİRECEĞİZ

“Oldukça güzel bir seçim süreci geçirdik” diyen Şener Söğüt, “Seçim sürecini tamamladık. Bundan sonra da yine kardeşlik ruhu içerisinde, bir ve beraber olarak görevimize devam ederek, ilçemizin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışacağız. Belirli aralıklarla da bir araya gelerek sizlerin talep ve önerilerini dinleyeceğiz, birlikte değerlendireceğiz” dedi.

“BİZZAT YERİNDE GÖRECEĞİM”

“Muhtarlarımız ile mahalleleri gezerek sıkıntıları bizzat yerinde göreceğiz” diyen Söğüt, “Siyasette benim 17 yıllık aktif siyaset içerisinde gördüğüm bu. Detayları görmeden, hmeden çözümünü bulmak zordur. İçinde olmak lazım” dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar da muhtarlar adına Şener Söğüt’e çiçek takdim etti, görevinde başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.