Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yeni Ambulanslar Hizmete Girdi

SAĞLIK 02.05.2019 - 01:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1581+ kez okundu.
 

Yeni Ambulanslar Hizmete Girdi

Kocaeli 112 Acil Sağlık Hizmetleri, bünyesine kattığı 8 yeni ambulans ve bir motosiklet ambulans ile gücüne güç kattı.

Kocaeli'de 8 Yeni Ambulans ve bir motosiklet ambulans hizmete girdi. Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli’ ye gönderilen 8 ambulans ve bir motosiklet ambulans teslimi için tören düzenlendi. Yeni ambulansların teslimi ile Kocaeli’ de acil sağlık hizmetleri güçlendi. Acil Sağlık Hizmetlerinde Önemli Atılım İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde gerçekleştirilen törene İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Kara Aşı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başkan Yardımcıları, Başhekim Dr. Cihad Nazım Çaka, Birim Sorumluları ve sağlık çalışanları katıldı.  Kurdele kesimi öncesinde konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Kocaeli 112 ekibine yeni katılan 8 adet ambulans ve bir motosiklet ambulansın hizmete başlama törenindeyiz. Son bir yıl içerisinde 112 camiası olarak ciddi bir atılım içerisindeyiz. Bütün 112 istasyonlarının eksiklerinin giderilmesi, bakım onarım ve yenileme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. İhalesine çıktığımız 6 adet yeni konsept 112 istasyonun inşaatına bu sene içinde başlanarak tamamlanmış olacak. İlerleyen süreçte toplamda 10 adet yeni istasyonumuz olacak. Bu çalışmalarla 2019 yılı sonu itibariyle bütün 112 istasyonlarımızın fiziki şartları, personel memnuniyetine yönelik olarak son derece modern, konforlu hale gelecek. Elimizdeki tüm ambulansların durumu tespitini yaptık. Mevcut ambulanslarımızın gerekli kontrollerini yaptırarak sürekli faal olmalarını sağlıyoruz. Acil Sağlık Hizmetlerinin daha sağlıklı hizmet verebilmesi için diğer araçlarımızı da yenileyeceğiz.  Ambulans olma vasfını kaydeden araçlarımızı ise kullanma miatları dolana kadar, devletin kaynaklarını verimli kullanacak şekilde uygun hizmetlerde kullanabileceğimiz şekilde değerlendireceğiz” dedi. Kocaeli’de Motosiklet Ambulans da Hizmete Giriyor Motosiklet ambulansla ilgili bilgi veren Ergüney “Bakanlığımız tarafından gönderilen motosiklet ambulansımız tescil işlemlerinin ardından halkımızın hizmetine başlamış olacak. Şehir merkezi ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürat ve pratikliği açısından son derece kullanışlı olan bu hizmetten İlimiz de faydalanacak. Bu sayede vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşarak en iyi hizmeti vereceğiz” diyerek çalışanlara teşekkürlerini iletti. Ergüney’den Ekibe Teşekkür  Ergüney “Gece gündüz demeden önemli hizmetler verilen 112 ekibi çok büyük bir camia. Acil Sağlık Hizmetleri her geçen gün iyiye gidiyor ve bu konuda teşekkürler alıyoruz. Özverili çalışmaları nedeniyle tüm 112 personellerimize teşekkür ediyor, yeni ambulansların ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kocaeli 112 Acil Sağlık Hizmetleri, bünyesine kattığı 8 yeni ambulans ve bir motosiklet ambulans ile gücüne güç kattı.

Kocaeli'de 8 Yeni Ambulans ve bir motosiklet ambulans hizmete girdi. Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli’ ye gönderilen 8 ambulans ve bir motosiklet ambulans teslimi için tören düzenlendi. Yeni ambulansların teslimi ile Kocaeli’ de acil sağlık hizmetleri güçlendi.

Acil Sağlık Hizmetlerinde Önemli Atılım

İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde gerçekleştirilen törene İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Kara Aşı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başkan Yardımcıları, Başhekim Dr. Cihad Nazım Çaka, Birim Sorumluları ve sağlık çalışanları katıldı.

 Kurdele kesimi öncesinde konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Kocaeli 112 ekibine yeni katılan 8 adet ambulans ve bir motosiklet ambulansın hizmete başlama törenindeyiz. Son bir yıl içerisinde 112 camiası olarak ciddi bir atılım içerisindeyiz. Bütün 112 istasyonlarının eksiklerinin giderilmesi, bakım onarım ve yenileme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. İhalesine çıktığımız 6 adet yeni konsept 112 istasyonun inşaatına bu sene içinde başlanarak tamamlanmış olacak. İlerleyen süreçte toplamda 10 adet yeni istasyonumuz olacak. Bu çalışmalarla 2019 yılı sonu itibariyle bütün 112 istasyonlarımızın fiziki şartları, personel memnuniyetine yönelik olarak son derece modern, konforlu hale gelecek.

Elimizdeki tüm ambulansların durumu tespitini yaptık. Mevcut ambulanslarımızın gerekli kontrollerini yaptırarak sürekli faal olmalarını sağlıyoruz. Acil Sağlık Hizmetlerinin daha sağlıklı hizmet verebilmesi için diğer araçlarımızı da yenileyeceğiz.  Ambulans olma vasfını kaydeden araçlarımızı ise kullanma miatları dolana kadar, devletin kaynaklarını verimli kullanacak şekilde uygun hizmetlerde kullanabileceğimiz şekilde değerlendireceğiz” dedi.

Kocaeli’de Motosiklet Ambulans da Hizmete Giriyor

Motosiklet ambulansla ilgili bilgi veren Ergüney “Bakanlığımız tarafından gönderilen motosiklet ambulansımız tescil işlemlerinin ardından halkımızın hizmetine başlamış olacak. Şehir merkezi ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürat ve pratikliği açısından son derece kullanışlı olan bu hizmetten İlimiz de faydalanacak. Bu sayede vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşarak en iyi hizmeti vereceğiz” diyerek çalışanlara teşekkürlerini iletti.

Ergüney’den Ekibe Teşekkür

 Ergüney “Gece gündüz demeden önemli hizmetler verilen 112 ekibi çok büyük bir camia. Acil Sağlık Hizmetleri her geçen gün iyiye gidiyor ve bu konuda teşekkürler alıyoruz. Özverili çalışmaları nedeniyle tüm 112 personellerimize teşekkür ediyor, yeni ambulansların ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.