Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

YAŞAM 13.05.2020 - 12:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1863+ kez okundu.
 

Yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

İzmit ilçesindeki yaya üst geçitlerinde bulunan asansörler vatandaşların sağlığı için sık sık temizleniyor.

Yaya üst geçitleri özellikle şehir hayatında vatandaşların güvenli ulaşımı için büyük önem taşıyor. Üstgeçitlerdeki asansörleri genel olarak yaşlı ve engelli vatandaşlar kullanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit ilçesi D-100 Karayolu üzerinde bulunan üst geçitlerde bulunan asansörleri yıl boyunca olduğu gibi Koronavirüs salgının olduğu bu dönemde de sık sık temizleyerek hijyen sağlıyor. Yapılan çalışmayla vatandaşların sağlığı korunuyor. 36 ASANSÖR SIK SIK TEMİZLENİYOR İzmit D-100 üzerinde bulunan 15 yaya üst geçidinde 36 adet asansör bulunuyor. D-100 güzergâhında toplu taşıma araçlarından inen vatandaşlar özellikle yaya üst geçitlerinde bulunan asansörleri kullanıyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi virüs salgının yayılmaması için buradaki asansörler sık sık özel ilaçlar ile temizleniyor. Gerçekleştirilen çalışma ile vatandaşların memnuniyetini kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bilindiği üzere virüs salgının en başından bu yana park, bahçe, eczane, kamu kurumları, iş yerleri ve diğer pek çok yerde dezenfekte uygulamalarını sürdürüyor.  
İzmit ilçesindeki yaya üst geçitlerinde bulunan asansörler vatandaşların sağlığı için sık sık temizleniyor.

Yaya üst geçitleri özellikle şehir hayatında vatandaşların güvenli ulaşımı için büyük önem taşıyor. Üstgeçitlerdeki asansörleri genel olarak yaşlı ve engelli vatandaşlar kullanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit ilçesi D-100 Karayolu üzerinde bulunan üst geçitlerde bulunan asansörleri yıl boyunca olduğu gibi Koronavirüs salgının olduğu bu dönemde de sık sık temizleyerek hijyen sağlıyor. Yapılan çalışmayla vatandaşların sağlığı korunuyor.

36 ASANSÖR SIK SIK TEMİZLENİYOR

İzmit D-100 üzerinde bulunan 15 yaya üst geçidinde 36 adet asansör bulunuyor. D-100 güzergâhında toplu taşıma araçlarından inen vatandaşlar özellikle yaya üst geçitlerinde bulunan asansörleri kullanıyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi virüs salgının yayılmaması için buradaki asansörler sık sık özel ilaçlar ile temizleniyor. Gerçekleştirilen çalışma ile vatandaşların memnuniyetini kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bilindiği üzere virüs salgının en başından bu yana park, bahçe, eczane, kamu kurumları, iş yerleri ve diğer pek çok yerde dezenfekte uygulamalarını sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.